Close

Jaap de Visser, voor al uw gordijnen

Wij zijn dé specialist in gordijnen die u zoekt. Jaap de Visser in Nijmegen heeft een breed aanbod van verschillende gordijnen. Wij kunnen u ook adviseren over welke materialen het best aansluiten bij uw wensen. U kunt tijdens openingstijden een bezoek aan ons brengen. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden. In beide gevallen doen wij ons uiterste best om voor u de gordijnen uit te zoeken die het best bij uw wensen aansluiten. Doordat wij al 25 jaar actief zijn in de markt, kunnen wij u zeer goed adviseren in het maken van uw keuze.

Isolatie

Een voordeel van gordijnen is dat u kunt besparen op uw energierekening. In de zomermaanden zorgen ze ervoor dat de warmte van buiten wordt tegengehouden. Dit zorgt voor verkoeling en u kunt dan de airconditioning een standje lager zetten. Maar in de winter zorgen ze voor isolatie. Deze houden dan de warmte binnen en als u deze ook ‘s nachts sluit houden ze de koude lucht tegen. Zodat u in de ochtend minder energie nodig heeft om uw huis te verwarmen.

Decoratieve functie

Gordijnen hebben niet alleen een isolerende functie, maar ook een decoratieve functie. U wilt dat deze passen bij uw inrichting en bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Ook dragen gordijnen bij aan een knusse sfeer in huis en zijn uw ramen mooi aangekleed. Ook kunt u kiezen uit verschillende motieven en kleuren die perfect aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Meerdere keuzes

Om u een ruime keuze te bieden, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Hierdoor kunt u de keuzes maken die perfect aansluit op uw wensen. Bij Jaap de Visser uit Nijmegen kunt u kiezen uit:

  • Overgordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen

Welke gordijnen u ook kiest, bij Jaap de Visser bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Contact met Jaap de Visser

Wij begrijpen dat u, voordat u gordijnen koopt, eerst wat meer informatie wilt. Ook wilt u eerst de verschillende mogelijkheden en materialen vergelijken. U hoeft dit niet alleen te doen. Wij helpen en adviseren u graag over het maken van de juiste keuze. Ons doel is om u jaren te laten genieten van uw aankoop zonder spijt. Zoekt u contact met ons bedrijf? Bel dan: 024-3221716. Maar mailen kan ook naar: info@jaapdevisser.nl.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Rolgordijnen

Ruime keuze uit rolgordijnen

De rolgordijnencollectie bevat een enorm aantal stoffen in uni, dessin en verduisteringsstoffen. Iedere stof heeft zo zijn eigen eigenschappen, afhankelijk van het gebruikte materiaal.

Polyester is b.v.een geheel synthetische vezel die nagenoeg vormvast is. Katoen is een een natuurprodukt en heeft zodoende weer geheel andere eigenschappen. Zo is katoen gevoeliger voor krimp en zullen rolgordijnen van katoen eerder lichtkieren vertonen.

Bij samengestelde stoffen zoals polyester/katoen of polyester/linnen worden de eigenschappen van de verschillende stoffen gecombineerd. Zo worden de vormvaste eigenschappen van polyester gecombineerd met bijvoorbeeld de natuurlijke uitstraling van katoen.

Een andere synthetische vezel is Trevira CS. Stoffen van deze vezel zijn zeer ongevoelig voor krimp en zeer kleurecht. Bovendien zijn deze stoffen vlamvertagend en worden zodoende ook vaak in projecten toegepast.

Behalve rolgordijnen hebben wij ook verschillende vitrages/in-betweens alsmede gordijnstoffen in deze Tevira CS.

Modellen

Standaard worden onze rolgordijnen uitgevoerd met een kettingbediening, links of rechts, een beklede (of ingezoomde, afhankelijk van de leverancier) onderlat en montagesteunen. Daarbuiten kan ook gekozen worden voor een onbeklede onderlat in wit of aluminiumkleur.Ook hebben wij een grote collectie decoratieve onderlatten in hout, leer, aluminium en stof. Zo kunt u ,tegen een kleine meerprijs, uw rolgordijn een extra persoonlijk tintje geven afgestemd op uw interieur.

Behalve montagesteunen kunnen de rolgordijnen ook uitgevoerd worden op een montageprofiel. Dit is een aluminium profiel die loopt aan de achterkant van het rolgordijn van steun tot steun en vergemakkelijkt de montage. In sommige situaties is het moeilijk de standaard steunen te plaatsen en is het montageprofiel een uitkomst.

Belangrijk om te weten is dat het doek bij rolgordijnen aan weerszijden smaller is dan het systeem (zo’n 1.5 cm aan beide kanten) zodat bij plaatsing “in de dag” een flinke kier ontstaat. Bij voorkeur wordt het rolgordijn dan ook “op de dag”geplaatst zodat er sprake is van een overlapping van het raam.

Voor kiep/kantelramen, deuren, zolderramen, enzovoorts hebben wij weer andere modellen met bijvoorbeeld kabelzijgeleiding. Hierdoor wordt het rolgordijn op de juiste plaats gehouden.

Sierkap

Optioneel kunnen wij uw rolgordijn ook uitvoeren in een sierkap. (wit of alukleur) Zodoende zit het opgerolde rolgordijn netjes opgeborgen en beschermd. Een van onze andere leveranciers biedt weer de mogelijkheid om een rolgordijn in een volledig gesloten cassette uit te voeren (rond of vierkant). Dit is met name in keukens een goede oplossing omdat het doek zodoende volledig afgesloten zit. In een moderne keuken is een strakke aluminium cassette een fraai gezicht.

Accenten

Er zijn tal van mogelijkheden om uw rolgordijnen van extra fraaie accenten te voorzien. Behalve de eerder genoemde decoratieve onderlijsten of cassetes kunnen ook de verzwaringsgewichten aan de bedieningsketting voorzien worden van zogenaamde tassels. Dit zijn zeer fraaie koordverzwaarders (zie foto rechts, waarvan een gehele collectie beschikbaar is.Ook kan de bedieningsketting uitgevoerd worden in b.v. roestvrij staal of chroom. Kortom: mogelijkheden te over, u kunt het zo bont maken als u zelf wilt.

Heeft u vragen over rolgordijnen of wilt u advies voor uw specifieke situatie, neem dan contact op of kom langs in de winkel om de verschillende voorbeelden te bekijken.


BEL ONS