Close

Jaap de Visser, voor al uw gordijnen

Wij zijn dé specialist in gordijnen die u zoekt. Jaap de Visser in Nijmegen heeft een breed aanbod van verschillende gordijnen. Wij kunnen u ook adviseren over welke materialen het best aansluiten bij uw wensen. U kunt tijdens openingstijden een bezoek aan ons brengen. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden. In beide gevallen doen wij ons uiterste best om voor u de gordijnen uit te zoeken die het best bij uw wensen aansluiten. Doordat wij al 25 jaar actief zijn in de markt, kunnen wij u zeer goed adviseren in het maken van uw keuze.

Isolatie

Een voordeel van gordijnen is dat u kunt besparen op uw energierekening. In de zomermaanden zorgen ze ervoor dat de warmte van buiten wordt tegengehouden. Dit zorgt voor verkoeling en u kunt dan de airconditioning een standje lager zetten. Maar in de winter zorgen ze voor isolatie. Deze houden dan de warmte binnen en als u deze ook ‘s nachts sluit houden ze de koude lucht tegen. Zodat u in de ochtend minder energie nodig heeft om uw huis te verwarmen.

Decoratieve functie

Gordijnen hebben niet alleen een isolerende functie, maar ook een decoratieve functie. U wilt dat deze passen bij uw inrichting en bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Ook dragen gordijnen bij aan een knusse sfeer in huis en zijn uw ramen mooi aangekleed. Ook kunt u kiezen uit verschillende motieven en kleuren die perfect aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Meerdere keuzes

Om u een ruime keuze te bieden, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Hierdoor kunt u de keuzes maken die perfect aansluit op uw wensen. Bij Jaap de Visser uit Nijmegen kunt u kiezen uit:

  • Overgordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen

Welke gordijnen u ook kiest, bij Jaap de Visser bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Contact met Jaap de Visser

Wij begrijpen dat u, voordat u gordijnen koopt, eerst wat meer informatie wilt. Ook wilt u eerst de verschillende mogelijkheden en materialen vergelijken. U hoeft dit niet alleen te doen. Wij helpen en adviseren u graag over het maken van de juiste keuze. Ons doel is om u jaren te laten genieten van uw aankoop zonder spijt. Zoekt u contact met ons bedrijf? Bel dan: 024-3221716. Maar mailen kan ook naar: info@jaapdevisser.nl.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Multishade

De Multishade, ook wel onder andere namen op de markt gebracht afhankelijk van de leverancier zoals b.v.Facetlight, is een uniek product.Het bestaat uit horizontale banen afwisselend transparant en gesloten die door een rolsysteem voor elkaar langs op en neer worden bewogen.Zo kunt u ze instellen dat de transparante en gesloten delen voor elkaar vallen waardoor u door de transparante delen naar buiten kunt kijken.

Wanneer u de stof iets verder rolt, door middel van een kettingbediening, vallen de transparante delen voor de niet transparante delen en is naar buiten en naar binnen kijken niet meer mogelijk.

De banen zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar van smal tot extra breed. Leverbaar in vele kleuren,van strak wit of grijs tot natuurtinten. De bovenzijde, de rol, zit verpakt in een casette of is gewoon open leverbaar. 

Ook is een luxe design systeem leverbaar met dito onderlijst.

Voor vrijwel ieder raam is dit systeem te plaatsen, maar voor slaapkamers is het minder geschikt omdat het niet verduistert. De profielen en cassetes zijn in verschillende kleuren leverbaar.Buiten Ral 9001 in aluminium, creme en zwart.

Ook bij dit product is elektrische bediening mogelijk. Prijs op aanvraag. 

Wij laten u graag onze uitgebreide collectie zien, en hebben uiteraard ook showmodellen in de winkel hangen.Deze kunnen wij desgewenst ook meenemen als we bij u komen opmeten, zodat u nog beter kunt zien of dit product in uw kamer past.

Neem gerust contact op als u meer wilt weten over dit product.


BEL ONS