Close

Multishade

De Multishade, ook wel onder andere namen op de markt gebracht afhankelijk van de leverancier zoals b.v.Facetlight, is een uniek product.Het bestaat uit horizontale banen afwisselend transparant en gesloten die door een rolsysteem voor elkaar langs op en neer worden bewogen.Zo kunt u ze instellen dat de transparante en gesloten delen voor elkaar vallen waardoor u door de transparante delen naar buiten kunt kijken.

Wanneer u de stof iets verder rolt, door middel van een kettingbediening, vallen de transparante delen voor de niet transparante delen en is naar buiten en naar binnen kijken niet meer mogelijk.

De banen zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar van smal tot extra breed. Leverbaar in vele kleuren,van strak wit of grijs tot natuurtinten. De bovenzijde, de rol, zit verpakt in een casette of is gewoon open leverbaar. 

Ook is een luxe design systeem leverbaar met dito onderlijst.

Voor vrijwel ieder raam is dit systeem te plaatsen, maar voor slaapkamers is het minder geschikt omdat het niet verduistert. De profielen en cassetes zijn in verschillende kleuren leverbaar.Buiten Ral 9001 in aluminium, creme en zwart.

Ook bij dit product is elektrische bediening mogelijk. Prijs op aanvraag. 

Wij laten u graag onze uitgebreide collectie zien, en hebben uiteraard ook showmodellen in de winkel hangen.Deze kunnen wij desgewenst ook meenemen als we bij u komen opmeten, zodat u nog beter kunt zien of dit product in uw kamer past.

Neem gerust contact op als u meer wilt weten over dit product.


BEL ONS