Close

Jaap de Visser, voor al uw gordijnen

Wij zijn dé specialist in gordijnen die u zoekt. Jaap de Visser in Nijmegen heeft een breed aanbod van verschillende gordijnen. Wij kunnen u ook adviseren over welke materialen het best aansluiten bij uw wensen. U kunt tijdens openingstijden een bezoek aan ons brengen. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden. In beide gevallen doen wij ons uiterste best om voor u de gordijnen uit te zoeken die het best bij uw wensen aansluiten. Doordat wij al 25 jaar actief zijn in de markt, kunnen wij u zeer goed adviseren in het maken van uw keuze.

Isolatie

Een voordeel van gordijnen is dat u kunt besparen op uw energierekening. In de zomermaanden zorgen ze ervoor dat de warmte van buiten wordt tegengehouden. Dit zorgt voor verkoeling en u kunt dan de airconditioning een standje lager zetten. Maar in de winter zorgen ze voor isolatie. Deze houden dan de warmte binnen en als u deze ook ‘s nachts sluit houden ze de koude lucht tegen. Zodat u in de ochtend minder energie nodig heeft om uw huis te verwarmen.

Decoratieve functie

Gordijnen hebben niet alleen een isolerende functie, maar ook een decoratieve functie. U wilt dat deze passen bij uw inrichting en bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Ook dragen gordijnen bij aan een knusse sfeer in huis en zijn uw ramen mooi aangekleed. Ook kunt u kiezen uit verschillende motieven en kleuren die perfect aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Meerdere keuzes

Om u een ruime keuze te bieden, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Hierdoor kunt u de keuzes maken die perfect aansluit op uw wensen. Bij Jaap de Visser uit Nijmegen kunt u kiezen uit:

  • Overgordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen

Welke gordijnen u ook kiest, bij Jaap de Visser bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Contact met Jaap de Visser

Wij begrijpen dat u, voordat u gordijnen koopt, eerst wat meer informatie wilt. Ook wilt u eerst de verschillende mogelijkheden en materialen vergelijken. U hoeft dit niet alleen te doen. Wij helpen en adviseren u graag over het maken van de juiste keuze. Ons doel is om u jaren te laten genieten van uw aankoop zonder spijt. Zoekt u contact met ons bedrijf? Bel dan: 024-3221716. Maar mailen kan ook naar: info@jaapdevisser.nl.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Inbetween gordijnen

De naam zegt het al, Inbetween gordijnen zitten voor wat betreft transparantie tussen overgordijnen en vitrages in. Binnen deze Inbetweens zitten weer grote verschillen in transparantie en dat is iets waar u goed naar moet kijken voor u deze aanschaft.

Het meest ideale is dat u in onze winkel een voorselectie maakt en een aantal stalen mee naar huis neemt. Dan kunt u ter plekke beoordelen of dit voor u het juiste Inbetween gordijn is. Wanneer u ze bijvoorbeeld gebruikt als soort van overgordijn zult u eerder kiezen voor een gordijn met minder transparantie om ook s’avonds een gevoel van privacy te behouden in uw kamer.

Binnen deze semi-transparante stoffen kunnen we grofweg een onderscheid maken tussen:

Batiststoffen: dit zijn stoffen met een natuurlijke linnen (achtige) uitstraling.

Ausbrennerstoffen: dit is een stof van een combinatie van verschillende materialen, natuurlijke en synthetische, waarbij door middel van een chemisch proces een stof plaatselijk wordt opgelost en zodoende een patroon of motief ontstaat.

Dubbel geweven Inbetweens: hierbij wordt door verschillende wevingen een half transparant dessin verkregen.

Wij kunnen u al deze verschillende soorten stoffen tonen in onze winkel of bij u thuis, en de verschillende confectiemogelijkheden uitleggen. Zo is het bijvoorbeeld erg mooi om een combinatie te maken van Inbetweengordijnen (geplooid) en vouwgordijnen.
Vaak zijn de stoffen voor beide geschikt.
Ook confectie met ringen op een roede is met deze stoffen mogelijk.

Kom langs in onze winkel om inspiratie op te doen, wij komen bij u thuis om te adviseren en in te meten en een passende offerte te maken.

 

BEL ONS