Close

Prachtige collectie vouwgordijnen

Wij kunnen u een prachtige collectie vouwgordijnen aanbieden,bestaande uit collecties van onze vaste binnenzonwering leveranciers,alsmede van onze uitgebreide gordijnen collectie.

Zo is het dus mogelijk om bijvoorbeeld uw vouwgordijnen in exact dezelfde stof als uw gewone gordijnen te laten maken.Of een combinatie van transparante Inbetweens voor uw vouwgordijnen,met bijpassende overgordijnen in een dichtere stof. Wij hebben een grote verscheidenheid aan uni stoffen,transparanten en struktuurstoffen.

Zodra de maat van uw vouwgordijnen boven ongeveer 130 cm komt is het beter om naar een kamerhoge stof te gaan,zo kunnen wij vouwgordijnen naadloos confectioneren tot wel meer dan 3 meter breed.

Er is een breed scala aan modellen,met ingestikte tunnel(voor de baleinen) aan de achterzijde(standaard).Maar de baleinen aan de voorzijde geeft ook een verrassend effect.In plaats van een ingestikte tunnel is ook een opgestikte tunnel mogelijk.

Onze vouwgordijnen worden uitgevoerd met een kettingbediening, welke uit het zichtnet achter de stof valt.Het profiel en de ketting worden standaard in wit geleverd, maar zijn optioneel ook in aluminium, zwart, creme, donkerbruin of glanzend rvs leverbaar.Zelfs elektrische bediening behoort tot de mogelijkheden.

Zoals bij al onze producten komen wij ook onze vouwgordijnen bij u thuis inmeten en plaatsen.Ze worden zonder meerprijs (binnen Nijmegen)bij u gemonteerd.

Tot ziens in onze winkel.

BEL ONS