Close

Jaap de Visser, voor al uw gordijnen

Wij zijn dé specialist in gordijnen die u zoekt. Jaap de Visser in Nijmegen heeft een breed aanbod van verschillende gordijnen. Wij kunnen u ook adviseren over welke materialen het best aansluiten bij uw wensen. U kunt tijdens openingstijden een bezoek aan ons brengen. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden. In beide gevallen doen wij ons uiterste best om voor u de gordijnen uit te zoeken die het best bij uw wensen aansluiten. Doordat wij al 25 jaar actief zijn in de markt, kunnen wij u zeer goed adviseren in het maken van uw keuze.

Isolatie

Een voordeel van gordijnen is dat u kunt besparen op uw energierekening. In de zomermaanden zorgen ze ervoor dat de warmte van buiten wordt tegengehouden. Dit zorgt voor verkoeling en u kunt dan de airconditioning een standje lager zetten. Maar in de winter zorgen ze voor isolatie. Deze houden dan de warmte binnen en als u deze ook ‘s nachts sluit houden ze de koude lucht tegen. Zodat u in de ochtend minder energie nodig heeft om uw huis te verwarmen.

Decoratieve functie

Gordijnen hebben niet alleen een isolerende functie, maar ook een decoratieve functie. U wilt dat deze passen bij uw inrichting en bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Ook dragen gordijnen bij aan een knusse sfeer in huis en zijn uw ramen mooi aangekleed. Ook kunt u kiezen uit verschillende motieven en kleuren die perfect aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Meerdere keuzes

Om u een ruime keuze te bieden, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Hierdoor kunt u de keuzes maken die perfect aansluit op uw wensen. Bij Jaap de Visser uit Nijmegen kunt u kiezen uit:

  • Overgordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen

Welke gordijnen u ook kiest, bij Jaap de Visser bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Contact met Jaap de Visser

Wij begrijpen dat u, voordat u gordijnen koopt, eerst wat meer informatie wilt. Ook wilt u eerst de verschillende mogelijkheden en materialen vergelijken. U hoeft dit niet alleen te doen. Wij helpen en adviseren u graag over het maken van de juiste keuze. Ons doel is om u jaren te laten genieten van uw aankoop zonder spijt. Zoekt u contact met ons bedrijf? Bel dan: 024-3221716. Maar mailen kan ook naar: info@jaapdevisser.nl.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Prachtige collectie vouwgordijnen

Wij kunnen u een prachtige collectie vouwgordijnen aanbieden,bestaande uit collecties van onze vaste binnenzonwering leveranciers,alsmede van onze uitgebreide gordijnen collectie.

Zo is het dus mogelijk om bijvoorbeeld uw vouwgordijnen in exact dezelfde stof als uw gewone gordijnen te laten maken.Of een combinatie van transparante Inbetweens voor uw vouwgordijnen,met bijpassende overgordijnen in een dichtere stof. Wij hebben een grote verscheidenheid aan uni stoffen,transparanten en struktuurstoffen.

Zodra de maat van uw vouwgordijnen boven ongeveer 130 cm komt is het beter om naar een kamerhoge stof te gaan,zo kunnen wij vouwgordijnen naadloos confectioneren tot wel meer dan 3 meter breed.

Er is een breed scala aan modellen,met ingestikte tunnel(voor de baleinen) aan de achterzijde(standaard).Maar de baleinen aan de voorzijde geeft ook een verrassend effect.In plaats van een ingestikte tunnel is ook een opgestikte tunnel mogelijk.

Onze vouwgordijnen worden uitgevoerd met een kettingbediening, welke uit het zichtnet achter de stof valt.Het profiel en de ketting worden standaard in wit geleverd, maar zijn optioneel ook in aluminium, zwart, creme, donkerbruin of glanzend rvs leverbaar.Zelfs elektrische bediening behoort tot de mogelijkheden.

Zoals bij al onze producten komen wij ook onze vouwgordijnen bij u thuis inmeten en plaatsen.Ze worden zonder meerprijs (binnen Nijmegen)bij u gemonteerd.

Tot ziens in onze winkel.

BEL ONS