Close

Jaap de Visser, voor al uw gordijnen

Wij zijn dé specialist in gordijnen die u zoekt. Jaap de Visser in Nijmegen heeft een breed aanbod van verschillende gordijnen. Wij kunnen u ook adviseren over welke materialen het best aansluiten bij uw wensen. U kunt tijdens openingstijden een bezoek aan ons brengen. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden. In beide gevallen doen wij ons uiterste best om voor u de gordijnen uit te zoeken die het best bij uw wensen aansluiten. Doordat wij al 25 jaar actief zijn in de markt, kunnen wij u zeer goed adviseren in het maken van uw keuze.

Isolatie

Een voordeel van gordijnen is dat u kunt besparen op uw energierekening. In de zomermaanden zorgen ze ervoor dat de warmte van buiten wordt tegengehouden. Dit zorgt voor verkoeling en u kunt dan de airconditioning een standje lager zetten. Maar in de winter zorgen ze voor isolatie. Deze houden dan de warmte binnen en als u deze ook ‘s nachts sluit houden ze de koude lucht tegen. Zodat u in de ochtend minder energie nodig heeft om uw huis te verwarmen.

Decoratieve functie

Gordijnen hebben niet alleen een isolerende functie, maar ook een decoratieve functie. U wilt dat deze passen bij uw inrichting en bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Ook dragen gordijnen bij aan een knusse sfeer in huis en zijn uw ramen mooi aangekleed. Ook kunt u kiezen uit verschillende motieven en kleuren die perfect aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Meerdere keuzes

Om u een ruime keuze te bieden, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Hierdoor kunt u de keuzes maken die perfect aansluit op uw wensen. Bij Jaap de Visser uit Nijmegen kunt u kiezen uit:

  • Overgordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen

Welke gordijnen u ook kiest, bij Jaap de Visser bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Contact met Jaap de Visser

Wij begrijpen dat u, voordat u gordijnen koopt, eerst wat meer informatie wilt. Ook wilt u eerst de verschillende mogelijkheden en materialen vergelijken. U hoeft dit niet alleen te doen. Wij helpen en adviseren u graag over het maken van de juiste keuze. Ons doel is om u jaren te laten genieten van uw aankoop zonder spijt. Zoekt u contact met ons bedrijf? Bel dan: 024-3221716. Maar mailen kan ook naar: info@jaapdevisser.nl.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Plisse/duette

Onze collectie plisse / duette gordijnen omvat een breed scala aan stoffen. Effen stoffen, een motief of structuurstoffen, het is er allemaal en in de meest uiteenlopende kleuren en kwaliteiten.

Zo kan gekozen worden uit een zeer transparante stof zoals op bovenstaande foto te zien is. Deze hebben wij geplaatst in een fraai jaren 30 huis van een van onze klanten en gecombineerd met de soepel vallende stof Mixx van Toppoint. Met de bovenliggende glas in lood ramen een stijlvol geheel.

Voor ruimtes waarin verduistering gewenst is hebben we plissegordijnen met verduisterende stoffen. Daar tussen bevinden zich de semi-transparante stoffen.

De plissestoffen (enkel geplisseerd) zijn leverbaar tot ongeveer 235 cm, breed.  De duettes (dubbel geplisseerde stof waarbij de touwtjes onzichtbaar tussen de stoffen lopen) zijn leverbaar tot een breedte van 360 cm aan een stuk. Deze duettes zorgen voor een nog strakker geheel en een betere zon en lichtregeling.

Een bijkomend voordeel van deze duettestoffen is dat deze stoffen nauwelijks kunnen uitzakken doordat de achterzijde gefixeerd is en de plissering (de vouwen) veel gelijkmatiger over het produkt zijn verdeeld.

Modellen

Wat ook weer voor de plisse/duette van toepassing is: een enorm scala aan bevestigings en toepassingsmogelijkheden.

Enkele voorbeelden:

  • Modellen met middenpakket, waarbij d.m.v. een extra profiel het doek in iedere gewenste positie gezet kan worden, ook van onder naar boven. (Top-Down)
  • Modellen voor dakramen, lichtkoepels, kiep/kantelramen, schuine ramen, trapeziumvormige ramen, twee soorten doeken in een product, en ga zo maar door.

Vanzelfsprekend komen wij altijd eerst de situatie kosteloos beoordelen/opmeten, waarna de producten exact op maat worden gemaakt en geplaatst.

Wilt u meer informatie over plisse of duette en bent u benieuwd of het mogelijk is dit bij u thuis te plaatsen, neem dan gerust contact op en wij komen vrijblijvend de situatie beoordelen. Of kom eens langs in onze winkel, wij hebben diverse showmodellen hangen.

BEL ONS