Close

Plisse/duette

Onze collectie plisse / duette gordijnen omvat een breed scala aan stoffen. Effen stoffen, een motief of structuurstoffen, het is er allemaal en in de meest uiteenlopende kleuren en kwaliteiten.

Zo kan gekozen worden uit een zeer transparante stof zoals op bovenstaande foto te zien is. Deze hebben wij geplaatst in een fraai jaren 30 huis van een van onze klanten en gecombineerd met de soepel vallende stof Mixx van Toppoint. Met de bovenliggende glas in lood ramen een stijlvol geheel.

Voor ruimtes waarin verduistering gewenst is hebben we plissegordijnen met verduisterende stoffen. Daar tussen bevinden zich de semi-transparante stoffen.

De plissestoffen (enkel geplisseerd) zijn leverbaar tot ongeveer 235 cm, breed.  De duettes (dubbel geplisseerde stof waarbij de touwtjes onzichtbaar tussen de stoffen lopen) zijn leverbaar tot een breedte van 360 cm aan een stuk. Deze duettes zorgen voor een nog strakker geheel en een betere zon en lichtregeling.

Een bijkomend voordeel van deze duettestoffen is dat deze stoffen nauwelijks kunnen uitzakken doordat de achterzijde gefixeerd is en de plissering (de vouwen) veel gelijkmatiger over het produkt zijn verdeeld.

Modellen

Wat ook weer voor de plisse/duette van toepassing is: een enorm scala aan bevestigings en toepassingsmogelijkheden.

Enkele voorbeelden:

  • Modellen met middenpakket, waarbij d.m.v. een extra profiel het doek in iedere gewenste positie gezet kan worden, ook van onder naar boven. (Top-Down)
  • Modellen voor dakramen, lichtkoepels, kiep/kantelramen, schuine ramen, trapeziumvormige ramen, twee soorten doeken in een product, en ga zo maar door.

Vanzelfsprekend komen wij altijd eerst de situatie kosteloos beoordelen/opmeten, waarna de producten exact op maat worden gemaakt en geplaatst.

Wilt u meer informatie over plisse of duette en bent u benieuwd of het mogelijk is dit bij u thuis te plaatsen, neem dan gerust contact op en wij komen vrijblijvend de situatie beoordelen. Of kom eens langs in onze winkel, wij hebben diverse showmodellen hangen.

BEL ONS