Close

Jaap de Visser, voor al uw gordijnen

Wij zijn dé specialist in gordijnen die u zoekt. Jaap de Visser in Nijmegen heeft een breed aanbod van verschillende gordijnen. Wij kunnen u ook adviseren over welke materialen het best aansluiten bij uw wensen. U kunt tijdens openingstijden een bezoek aan ons brengen. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden. In beide gevallen doen wij ons uiterste best om voor u de gordijnen uit te zoeken die het best bij uw wensen aansluiten. Doordat wij al 25 jaar actief zijn in de markt, kunnen wij u zeer goed adviseren in het maken van uw keuze.

Isolatie

Een voordeel van gordijnen is dat u kunt besparen op uw energierekening. In de zomermaanden zorgen ze ervoor dat de warmte van buiten wordt tegengehouden. Dit zorgt voor verkoeling en u kunt dan de airconditioning een standje lager zetten. Maar in de winter zorgen ze voor isolatie. Deze houden dan de warmte binnen en als u deze ook ‘s nachts sluit houden ze de koude lucht tegen. Zodat u in de ochtend minder energie nodig heeft om uw huis te verwarmen.

Decoratieve functie

Gordijnen hebben niet alleen een isolerende functie, maar ook een decoratieve functie. U wilt dat deze passen bij uw inrichting en bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Ook dragen gordijnen bij aan een knusse sfeer in huis en zijn uw ramen mooi aangekleed. Ook kunt u kiezen uit verschillende motieven en kleuren die perfect aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Meerdere keuzes

Om u een ruime keuze te bieden, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Hierdoor kunt u de keuzes maken die perfect aansluit op uw wensen. Bij Jaap de Visser uit Nijmegen kunt u kiezen uit:

  • Overgordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen

Welke gordijnen u ook kiest, bij Jaap de Visser bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Contact met Jaap de Visser

Wij begrijpen dat u, voordat u gordijnen koopt, eerst wat meer informatie wilt. Ook wilt u eerst de verschillende mogelijkheden en materialen vergelijken. U hoeft dit niet alleen te doen. Wij helpen en adviseren u graag over het maken van de juiste keuze. Ons doel is om u jaren te laten genieten van uw aankoop zonder spijt. Zoekt u contact met ons bedrijf? Bel dan: 024-3221716. Maar mailen kan ook naar: info@jaapdevisser.nl.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Natuurlijke vloerbedekkingen

Sisal, kokos en zeegras zijn allen natuurlijke vloerbedekkingen, gemaakt van ecologische materialen die hun oorsprong vinden in de natuur. Deze eerlijke materialen zijn volledig afbreekbaar, decoratief, stoer, sterk en slijtvast. Ze worden geweven in veelzijdige structuren en zijn leverbaar in talloze kleurvariaties.

Natuurtapijt is leverbaar als kamerbrede vloerbedekking, maar ook als tijdloos karpet in zowel standaard afmetingen (bijv.170×230 of 200×290) als speciaal voor u op maat gemaakt. Daarbij is er de mogelijkheid om te kiezen uit een mooie verzameling randafwerkingen. Voor deze afwerking kan worden gekozen uit diverse bandstructuren, die weer leverbaar zijn in tientallen kleuren en waarmee vele combinaties gemaakt kunnen worden. Daarnaast kunnen wij de karpetten ook festonneren of blindzomen.

Zo kunt u een geheel eigen karpet samenstellen en het een moderne of juist klassieke uitstraling geven die past bij uw interieur!

Het afwerken van de karpetten kan met de volgende banden:

Cotton Design: standaard kwaliteit katoen leverbaar met een zichtbare breedte van 3 of 6 centimeter.

Fantasy Chenille: luxere kwaliteit chenillekatoenband met ca. 6 cm. zichtbare breedte.

Xuede: Suede-look tapijtband met een zichtbare breedte van ca. 6 cm.

Leatherlook: kunstleerband, welke nagenoeg niet van echt leer is te onderscheiden, zichtbare breedte ca. 6 cm. en in speciale uitvoering ook leverbaar met een zichtbare breedte van ca. 12 cm.

Eigenschappen natuurtapijt

De naam zegt het al, natuurproduct. 

Dit houdt in dat er altijd sprake kan zijn van kleurnuances en onregelmatigheden in zowel vloerbedekking als band. 

Er wordt alles aan gedaan om dit tot een minimum te beperken maar aan de andere kant geeft dit het materiaal juist haar natuurlijke charme.


Bij Jaap de Visser is het altijd mogelijk om de stalen eens mee naar huis te nemen (of door ons te laten bezorgen) en de kleuren en kwaliteiten op u in te laten werken. 

Als u een keuze heeft kunnen maken komen wij de maat opnemen en een offerte uitbrengen. In het geval van een karpet wordt deze gratis bij u thuisbezorgd. 

Wij beschikken over een mooie colllectie sisal, kokos en zeegrastapijt en laten die u graag zien in onze winkel of bij u thuis.


BEL ONS