Close

Natuurlijke vloerbedekkingen

Sisal, kokos en zeegras zijn allen natuurlijke vloerbedekkingen, gemaakt van ecologische materialen die hun oorsprong vinden in de natuur. Deze eerlijke materialen zijn volledig afbreekbaar, decoratief, stoer, sterk en slijtvast. Ze worden geweven in veelzijdige structuren en zijn leverbaar in talloze kleurvariaties.

Natuurtapijt is leverbaar als kamerbrede vloerbedekking, maar ook als tijdloos karpet in zowel standaard afmetingen (bijv.170×230 of 200×290) als speciaal voor u op maat gemaakt. Daarbij is er de mogelijkheid om te kiezen uit een mooie verzameling randafwerkingen. Voor deze afwerking kan worden gekozen uit diverse bandstructuren, die weer leverbaar zijn in tientallen kleuren en waarmee vele combinaties gemaakt kunnen worden. Daarnaast kunnen wij de karpetten ook festonneren of blindzomen.

Zo kunt u een geheel eigen karpet samenstellen en het een moderne of juist klassieke uitstraling geven die past bij uw interieur!

Het afwerken van de karpetten kan met de volgende banden:

Cotton Design: standaard kwaliteit katoen leverbaar met een zichtbare breedte van 3 of 6 centimeter.

Fantasy Chenille: luxere kwaliteit chenillekatoenband met ca. 6 cm. zichtbare breedte.

Xuede: Suede-look tapijtband met een zichtbare breedte van ca. 6 cm.

Leatherlook: kunstleerband, welke nagenoeg niet van echt leer is te onderscheiden, zichtbare breedte ca. 6 cm. en in speciale uitvoering ook leverbaar met een zichtbare breedte van ca. 12 cm.

Eigenschappen natuurtapijt

De naam zegt het al, natuurproduct. 

Dit houdt in dat er altijd sprake kan zijn van kleurnuances en onregelmatigheden in zowel vloerbedekking als band. 

Er wordt alles aan gedaan om dit tot een minimum te beperken maar aan de andere kant geeft dit het materiaal juist haar natuurlijke charme.


Bij Jaap de Visser is het altijd mogelijk om de stalen eens mee naar huis te nemen (of door ons te laten bezorgen) en de kleuren en kwaliteiten op u in te laten werken. 

Als u een keuze heeft kunnen maken komen wij de maat opnemen en een offerte uitbrengen. In het geval van een karpet wordt deze gratis bij u thuisbezorgd. 

Wij beschikken over een mooie colllectie sisal, kokos en zeegrastapijt en laten die u graag zien in onze winkel of bij u thuis.


BEL ONS