Close

Jaap de Visser, voor al uw gordijnen

Wij zijn dé specialist in gordijnen die u zoekt. Jaap de Visser in Nijmegen heeft een breed aanbod van verschillende gordijnen. Wij kunnen u ook adviseren over welke materialen het best aansluiten bij uw wensen. U kunt tijdens openingstijden een bezoek aan ons brengen. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden. In beide gevallen doen wij ons uiterste best om voor u de gordijnen uit te zoeken die het best bij uw wensen aansluiten. Doordat wij al 25 jaar actief zijn in de markt, kunnen wij u zeer goed adviseren in het maken van uw keuze.

Isolatie

Een voordeel van gordijnen is dat u kunt besparen op uw energierekening. In de zomermaanden zorgen ze ervoor dat de warmte van buiten wordt tegengehouden. Dit zorgt voor verkoeling en u kunt dan de airconditioning een standje lager zetten. Maar in de winter zorgen ze voor isolatie. Deze houden dan de warmte binnen en als u deze ook ‘s nachts sluit houden ze de koude lucht tegen. Zodat u in de ochtend minder energie nodig heeft om uw huis te verwarmen.

Decoratieve functie

Gordijnen hebben niet alleen een isolerende functie, maar ook een decoratieve functie. U wilt dat deze passen bij uw inrichting en bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Ook dragen gordijnen bij aan een knusse sfeer in huis en zijn uw ramen mooi aangekleed. Ook kunt u kiezen uit verschillende motieven en kleuren die perfect aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Meerdere keuzes

Om u een ruime keuze te bieden, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Hierdoor kunt u de keuzes maken die perfect aansluit op uw wensen. Bij Jaap de Visser uit Nijmegen kunt u kiezen uit:

  • Overgordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen

Welke gordijnen u ook kiest, bij Jaap de Visser bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Contact met Jaap de Visser

Wij begrijpen dat u, voordat u gordijnen koopt, eerst wat meer informatie wilt. Ook wilt u eerst de verschillende mogelijkheden en materialen vergelijken. U hoeft dit niet alleen te doen. Wij helpen en adviseren u graag over het maken van de juiste keuze. Ons doel is om u jaren te laten genieten van uw aankoop zonder spijt. Zoekt u contact met ons bedrijf? Bel dan: 024-3221716. Maar mailen kan ook naar: info@jaapdevisser.nl.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Lamellen bij Jaap de Visser Nijmegen

Textiel - kunststof - aluminium - stoffen lamellen

De lamellen zijn leverbaar in 50 , 70 , 89 , 127 , en 250 mm waarbij de 127 en 250 mm lamellen (textiel) zijn uit te voeren met houten of aluminium baleinen. De collectie textiele lamellen bevatten stoffen in verschillende transparanties.

Hoewel lamellen voor vrijwel alle ramen toepasbaar zijn, komen ze echt tot hun recht bij grotere raampartijen. Buiten de rechte ramen leveren wij ook modellen voor ronde (toog) ramen,zie foto hierboven waar wij in de voormalige kerk (thans  Van ‘t Lindenhoutmuseum) alle ramen van lamellen hebben voorzien.Ook trapeziumvormige ramen kunnen voorzien worden van lamellen. 

De lichtinval is bij lamellen door het kantelen van de lamellen exact te bepalen. Het kantelen gebeurd door middel van een kettingsysteem. Het openen d.m.v. een met koordgewicht verzwaard koord. Omdat al onze raamdecoratieproducten maatwerk zijn is er voor u in tegenstelling tot standaard produkten altijd de keuze om te bepalen waar u de bediening wilt hebben. Ook in de keuze voor het pakket links of rechts, bent u niet gebonden aan standaards.

Twee in een lamel

Heeft u een situatie waarbij bijvoorbeeld een deur naast een raam zit en wilt u hier lamellen voor,dan kunnen wij de lamellen van verschillende hoogtes in een rails plaatsen en zijn de verschillende pakketten afzonderlijk van elkaar te openen. Het kantelen gebeurd dan wel centraal en gaan alle lamellen dus mee.

Meer kleuren lamelgordijn

Wij kunnen u ook een lamelgordijn leveren met meerdere kleuren voor een extra decoratief effect.

Middensluiting

Het lamelgordijn kan behalve de keuze om het pakket links of rechts te plaatsen ook uitgevoerd worden met een middensluiting,waarbij de ene helft van het pakket naar links en de andere helft naar rechts open of dicht schuift.

Dit komt de symmetrie in een ruimte ten goede en is zeker in combinatie met een stel gordijnen een aanrader.

Wilt u meer weten over onze uitgebreide assortiment lamellen op maat?
Neem dan contact op of bezoek onze winkel in Nijmegen!BEL ONS