Close

Lamellen bij Jaap de Visser Nijmegen

Textiel - kunststof - aluminium - stoffen lamellen

De lamellen zijn leverbaar in 50 , 70 , 89 , 127 , en 250 mm waarbij de 127 en 250 mm lamellen (textiel) zijn uit te voeren met houten of aluminium baleinen. De collectie textiele lamellen bevatten stoffen in verschillende transparanties.

Hoewel lamellen voor vrijwel alle ramen toepasbaar zijn, komen ze echt tot hun recht bij grotere raampartijen. Buiten de rechte ramen leveren wij ook modellen voor ronde (toog) ramen,zie foto hierboven waar wij in de voormalige kerk (thans  Van ‘t Lindenhoutmuseum) alle ramen van lamellen hebben voorzien.Ook trapeziumvormige ramen kunnen voorzien worden van lamellen. 

De lichtinval is bij lamellen door het kantelen van de lamellen exact te bepalen. Het kantelen gebeurd door middel van een kettingsysteem. Het openen d.m.v. een met koordgewicht verzwaard koord. Omdat al onze raamdecoratieproducten maatwerk zijn is er voor u in tegenstelling tot standaard produkten altijd de keuze om te bepalen waar u de bediening wilt hebben. Ook in de keuze voor het pakket links of rechts, bent u niet gebonden aan standaards.

Twee in een lamel

Heeft u een situatie waarbij bijvoorbeeld een deur naast een raam zit en wilt u hier lamellen voor,dan kunnen wij de lamellen van verschillende hoogtes in een rails plaatsen en zijn de verschillende pakketten afzonderlijk van elkaar te openen. Het kantelen gebeurd dan wel centraal en gaan alle lamellen dus mee.

Meer kleuren lamelgordijn

Wij kunnen u ook een lamelgordijn leveren met meerdere kleuren voor een extra decoratief effect.

Middensluiting

Het lamelgordijn kan behalve de keuze om het pakket links of rechts te plaatsen ook uitgevoerd worden met een middensluiting,waarbij de ene helft van het pakket naar links en de andere helft naar rechts open of dicht schuift.

Dit komt de symmetrie in een ruimte ten goede en is zeker in combinatie met een stel gordijnen een aanrader.

Wilt u meer weten over onze uitgebreide assortiment lamellen op maat?
Neem dan contact op of bezoek onze winkel in Nijmegen!BEL ONS