Close

Jaap de Visser, voor al uw gordijnen

Wij zijn dé specialist in gordijnen die u zoekt. Jaap de Visser in Nijmegen heeft een breed aanbod van verschillende gordijnen. Wij kunnen u ook adviseren over welke materialen het best aansluiten bij uw wensen. U kunt tijdens openingstijden een bezoek aan ons brengen. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden. In beide gevallen doen wij ons uiterste best om voor u de gordijnen uit te zoeken die het best bij uw wensen aansluiten. Doordat wij al 25 jaar actief zijn in de markt, kunnen wij u zeer goed adviseren in het maken van uw keuze.

Isolatie

Een voordeel van gordijnen is dat u kunt besparen op uw energierekening. In de zomermaanden zorgen ze ervoor dat de warmte van buiten wordt tegengehouden. Dit zorgt voor verkoeling en u kunt dan de airconditioning een standje lager zetten. Maar in de winter zorgen ze voor isolatie. Deze houden dan de warmte binnen en als u deze ook ‘s nachts sluit houden ze de koude lucht tegen. Zodat u in de ochtend minder energie nodig heeft om uw huis te verwarmen.

Decoratieve functie

Gordijnen hebben niet alleen een isolerende functie, maar ook een decoratieve functie. U wilt dat deze passen bij uw inrichting en bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Ook dragen gordijnen bij aan een knusse sfeer in huis en zijn uw ramen mooi aangekleed. Ook kunt u kiezen uit verschillende motieven en kleuren die perfect aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Meerdere keuzes

Om u een ruime keuze te bieden, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Hierdoor kunt u de keuzes maken die perfect aansluit op uw wensen. Bij Jaap de Visser uit Nijmegen kunt u kiezen uit:

  • Overgordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen

Welke gordijnen u ook kiest, bij Jaap de Visser bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Contact met Jaap de Visser

Wij begrijpen dat u, voordat u gordijnen koopt, eerst wat meer informatie wilt. Ook wilt u eerst de verschillende mogelijkheden en materialen vergelijken. U hoeft dit niet alleen te doen. Wij helpen en adviseren u graag over het maken van de juiste keuze. Ons doel is om u jaren te laten genieten van uw aankoop zonder spijt. Zoekt u contact met ons bedrijf? Bel dan: 024-3221716. Maar mailen kan ook naar: info@jaapdevisser.nl.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Ophangsystemen

Slider Title

Short Excerpt

See More

Diverse ophangsystemen

Om uw gordijnen op te hangen volstaat natuurlijk een eenvoudige rails. Hiervoor gebruiken wij de wit gelakte aluminium u rails.Deze hebben wij standaard op voorraad tot 6 meter lengte en kunnen wij desgewenst buigen voor in bijvoorbeeld een erker of een andere situatie waarin een bocht gewenst is.

Ons assortiment bestaat verder uit tal van railssystemen, zoals de G-rails, welke leverbaar is in een hoge uitvoering, ook wel bekend als schilderijrail maar ook in een uiterst kleine dunne onopvallende uitvoering, waarbij schroeven door speciale sluitbare steunen niet meer te zien zijn.

Verder zijn er rails met koordbediening, elektrische rails, theaterrails enz.

Railroedes

Een railroede is een roede waarbij in de onderkant een opening zit voor de glijders. Het voordeel van dit systeem is dat het gordijn onafhankelijk van waar de steunen zich bevinden open en dicht kan.Bij een gewone roede met ringen kan dit niet en zijn de mogelijkheden van plaatsen ook wat meer beperkt.

Het assortiment railroedes is groot, diverse diameters, diverse kleuren van r.v.s.tot messing, en verschillende ophangmogelijkheden.

Vlak onder het plafond of met afstandsteunen in diverse dieptes. Een grote keuze ook in afwerking d.m.v.fraaie eindknoppen.Railroedes kunnen ook gebogen worden en ook dubbel geplaatst worden in een steun. Laat u bij Jaap de Visser informeren over de mogelijkheden. Een bijzonder ophangsysteem geeft een meerwaarde aan uw nieuwe gordijnen en maakt het echt af.

Vanzelfsprekend kunt u er van op aan dat al deze producten perfect bij u worden gemonteerd.

 

BEL ONS