Close

Ophangsystemen

Slider Title

Short Excerpt

See More

Diverse ophangsystemen

Om uw gordijnen op te hangen volstaat natuurlijk een eenvoudige rails. Hiervoor gebruiken wij de wit gelakte aluminium u rails.Deze hebben wij standaard op voorraad tot 6 meter lengte en kunnen wij desgewenst buigen voor in bijvoorbeeld een erker of een andere situatie waarin een bocht gewenst is.

Ons assortiment bestaat verder uit tal van railssystemen, zoals de G-rails, welke leverbaar is in een hoge uitvoering, ook wel bekend als schilderijrail maar ook in een uiterst kleine dunne onopvallende uitvoering, waarbij schroeven door speciale sluitbare steunen niet meer te zien zijn.

Verder zijn er rails met koordbediening, elektrische rails, theaterrails enz.

Railroedes

Een railroede is een roede waarbij in de onderkant een opening zit voor de glijders. Het voordeel van dit systeem is dat het gordijn onafhankelijk van waar de steunen zich bevinden open en dicht kan.Bij een gewone roede met ringen kan dit niet en zijn de mogelijkheden van plaatsen ook wat meer beperkt.

Het assortiment railroedes is groot, diverse diameters, diverse kleuren van r.v.s.tot messing, en verschillende ophangmogelijkheden.

Vlak onder het plafond of met afstandsteunen in diverse dieptes. Een grote keuze ook in afwerking d.m.v.fraaie eindknoppen.Railroedes kunnen ook gebogen worden en ook dubbel geplaatst worden in een steun. Laat u bij Jaap de Visser informeren over de mogelijkheden. Een bijzonder ophangsysteem geeft een meerwaarde aan uw nieuwe gordijnen en maakt het echt af.

Vanzelfsprekend kunt u er van op aan dat al deze producten perfect bij u worden gemonteerd.

 

BEL ONS