Close

Vinyl

Vinylvloer

Zeer praktische vloer!

Een vinylvloer (ook wel zeil genoemd) is een zeer praktische vloer. Hij combineert de voordelen van een harde vloer met die van een zachte vloer. De rustige vlakke uitstraling van b.v.een parket of plavuizenvloer met het comfortabele en geluiddempende van een tapijtvloer.

Een vinylvloer is hygienisch en makkelijk te onderhouden. Stofzuigen en dweilen met een neutraal schoonmaakmiddel volstaat om de vloer te onderhouden.

Buiten deze voordelen is een (goede)vinylvloer ook sterk en slijtvast. Een goede vinylvloer, mits goed en vakkundig gelegd op een daarvoor geschikte ondervloer, gaat dan ook jarenlang mee.

Laat Jaap de Visser uw ondervloer beoordelen op geschiktheid.

In het geval van een betonnen vloer is de kans aanwezig dat er eerst door ons geegaliseerd dient te worden.

In het geval van een planken vloer kunnen wij een voor vinyl geschikte ondervloer plaatsen, zodat uw vinylvloer er prachtig vlak in komt te liggen.

Novilon Collectie

Wij hebben de gehele Novilon Collectie in ons assortiment, maar ook diverse andere merken.

Groot assortiment vinylvloeren

Er wordt nogal eens gedacht dat een zo dik mogelijke vinylvloer ook wel de beste zal zijn. Dit is echter niet het geval. De sterkte van de vloer wordt bepaald door de sterkte van de toplaag in combinatie met de onderlaag. Een toplaag op een hardere en dunnere onderlaag zal sterker zijn dan eenzelfde toplaag op een zachte en dikke onderlaag.

Jaap de Visser levert een breed scala aan vinylvloeren in vele dessins en kwaliteiten.

Zo zijn er prachtige, nauwelijks van echt hout te onderscheiden parketdessins in brede stroken met enigszins relief op het oppervlak. Ook grijs matte tinten zijn momenteel erg actueel. Zelfs plankenvinyl met kleine vellingkanten hebben we in de collectie. Maar ook de klassieke dessins als plavuizen, zwart-wit blok, en all-overs.

Jaap de Visser zorgt voor een perfecte installatie van uw nieuwe vinylvloer. Neem gerust contact op voor meer informatie, of kom eens langs in onze winkel in Nijmegen om u te laten informeren.

Maak vandaag nog een afspraak
BEL ONS