Close

Jaap de Visser, voor al uw gordijnen

Wij zijn dé specialist in gordijnen die u zoekt. Jaap de Visser in Nijmegen heeft een breed aanbod van verschillende gordijnen. Wij kunnen u ook adviseren over welke materialen het best aansluiten bij uw wensen. U kunt tijdens openingstijden een bezoek aan ons brengen. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden. In beide gevallen doen wij ons uiterste best om voor u de gordijnen uit te zoeken die het best bij uw wensen aansluiten. Doordat wij al 25 jaar actief zijn in de markt, kunnen wij u zeer goed adviseren in het maken van uw keuze.

Isolatie

Een voordeel van gordijnen is dat u kunt besparen op uw energierekening. In de zomermaanden zorgen ze ervoor dat de warmte van buiten wordt tegengehouden. Dit zorgt voor verkoeling en u kunt dan de airconditioning een standje lager zetten. Maar in de winter zorgen ze voor isolatie. Deze houden dan de warmte binnen en als u deze ook ‘s nachts sluit houden ze de koude lucht tegen. Zodat u in de ochtend minder energie nodig heeft om uw huis te verwarmen.

Decoratieve functie

Gordijnen hebben niet alleen een isolerende functie, maar ook een decoratieve functie. U wilt dat deze passen bij uw inrichting en bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Ook dragen gordijnen bij aan een knusse sfeer in huis en zijn uw ramen mooi aangekleed. Ook kunt u kiezen uit verschillende motieven en kleuren die perfect aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Meerdere keuzes

Om u een ruime keuze te bieden, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Hierdoor kunt u de keuzes maken die perfect aansluit op uw wensen. Bij Jaap de Visser uit Nijmegen kunt u kiezen uit:

  • Overgordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen

Welke gordijnen u ook kiest, bij Jaap de Visser bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Contact met Jaap de Visser

Wij begrijpen dat u, voordat u gordijnen koopt, eerst wat meer informatie wilt. Ook wilt u eerst de verschillende mogelijkheden en materialen vergelijken. U hoeft dit niet alleen te doen. Wij helpen en adviseren u graag over het maken van de juiste keuze. Ons doel is om u jaren te laten genieten van uw aankoop zonder spijt. Zoekt u contact met ons bedrijf? Bel dan: 024-3221716. Maar mailen kan ook naar: info@jaapdevisser.nl.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Vinyl

Vinylvloer

Zeer praktische vloer!

Een vinylvloer (ook wel zeil genoemd) is een zeer praktische vloer. Hij combineert de voordelen van een harde vloer met die van een zachte vloer. De rustige vlakke uitstraling van b.v.een parket of plavuizenvloer met het comfortabele en geluiddempende van een tapijtvloer.

Een vinylvloer is hygienisch en makkelijk te onderhouden. Stofzuigen en dweilen met een neutraal schoonmaakmiddel volstaat om de vloer te onderhouden.

Buiten deze voordelen is een (goede)vinylvloer ook sterk en slijtvast. Een goede vinylvloer, mits goed en vakkundig gelegd op een daarvoor geschikte ondervloer, gaat dan ook jarenlang mee.

Laat Jaap de Visser uw ondervloer beoordelen op geschiktheid.

In het geval van een betonnen vloer is de kans aanwezig dat er eerst door ons geegaliseerd dient te worden.

In het geval van een planken vloer kunnen wij een voor vinyl geschikte ondervloer plaatsen, zodat uw vinylvloer er prachtig vlak in komt te liggen.

Novilon Collectie

Wij hebben de gehele Novilon Collectie in ons assortiment, maar ook diverse andere merken.

Groot assortiment vinylvloeren

Er wordt nogal eens gedacht dat een zo dik mogelijke vinylvloer ook wel de beste zal zijn. Dit is echter niet het geval. De sterkte van de vloer wordt bepaald door de sterkte van de toplaag in combinatie met de onderlaag. Een toplaag op een hardere en dunnere onderlaag zal sterker zijn dan eenzelfde toplaag op een zachte en dikke onderlaag.

Jaap de Visser levert een breed scala aan vinylvloeren in vele dessins en kwaliteiten.

Zo zijn er prachtige, nauwelijks van echt hout te onderscheiden parketdessins in brede stroken met enigszins relief op het oppervlak. Ook grijs matte tinten zijn momenteel erg actueel. Zelfs plankenvinyl met kleine vellingkanten hebben we in de collectie. Maar ook de klassieke dessins als plavuizen, zwart-wit blok, en all-overs.

Jaap de Visser zorgt voor een perfecte installatie van uw nieuwe vinylvloer. Neem gerust contact op voor meer informatie, of kom eens langs in onze winkel in Nijmegen om u te laten informeren.

Maak vandaag nog een afspraak
BEL ONS