Close

Jaap de Visser, voor al uw gordijnen

Wij zijn dé specialist in gordijnen die u zoekt. Jaap de Visser in Nijmegen heeft een breed aanbod van verschillende gordijnen. Wij kunnen u ook adviseren over welke materialen het best aansluiten bij uw wensen. U kunt tijdens openingstijden een bezoek aan ons brengen. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden. In beide gevallen doen wij ons uiterste best om voor u de gordijnen uit te zoeken die het best bij uw wensen aansluiten. Doordat wij al 25 jaar actief zijn in de markt, kunnen wij u zeer goed adviseren in het maken van uw keuze.

Isolatie

Een voordeel van gordijnen is dat u kunt besparen op uw energierekening. In de zomermaanden zorgen ze ervoor dat de warmte van buiten wordt tegengehouden. Dit zorgt voor verkoeling en u kunt dan de airconditioning een standje lager zetten. Maar in de winter zorgen ze voor isolatie. Deze houden dan de warmte binnen en als u deze ook ‘s nachts sluit houden ze de koude lucht tegen. Zodat u in de ochtend minder energie nodig heeft om uw huis te verwarmen.

Decoratieve functie

Gordijnen hebben niet alleen een isolerende functie, maar ook een decoratieve functie. U wilt dat deze passen bij uw inrichting en bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Ook dragen gordijnen bij aan een knusse sfeer in huis en zijn uw ramen mooi aangekleed. Ook kunt u kiezen uit verschillende motieven en kleuren die perfect aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Meerdere keuzes

Om u een ruime keuze te bieden, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Hierdoor kunt u de keuzes maken die perfect aansluit op uw wensen. Bij Jaap de Visser uit Nijmegen kunt u kiezen uit:

 • Overgordijnen
 • Vitrages
 • In-betweens
 • Vouwgordijnen
 • Paneelgordijnen

Welke gordijnen u ook kiest, bij Jaap de Visser bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Contact met Jaap de Visser

Wij begrijpen dat u, voordat u gordijnen koopt, eerst wat meer informatie wilt. Ook wilt u eerst de verschillende mogelijkheden en materialen vergelijken. U hoeft dit niet alleen te doen. Wij helpen en adviseren u graag over het maken van de juiste keuze. Ons doel is om u jaren te laten genieten van uw aankoop zonder spijt. Zoekt u contact met ons bedrijf? Bel dan: 024-3221716. Maar mailen kan ook naar: info@jaapdevisser.nl.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Wollen tapijt

Fraaie en luxe tapijtcollectie wol

Wollen tapijt

Wij beschikken over een fraaie en luxe tapijtcollectie uit puur wol. Puur natuur wat betreft kleur, isolerend vermogen, veerkracht en warmte. Vervaardigd uit 100% zuiver scheerwollen garens van de allerhoogste Wools of New Zealand kwaliteit.

Deze collectie is nu uitgebreid tot een totaal van 10 actuele kwaliteiten. Daarmee kunt u kiezen uit een veelzijdige collectie die geschikt is voor vele toepassingen.

Wat is wol

Wol wordt twee maal per jaar verkregen door middel van het scheren van schapen. Dit scheren is noodzakelijk voor de schapen om in de warme maanden hun warmte kwijt te kunnen en in de koude maanden warm te blijven. Nadat schapen geschoren zijn wordt de verkregen wol gesorteerd en geklasseerd. Voor tapijt wordt wol geselecteerd die een lange vezel heeft en redelijk grof van structuur is. Na het scheren en selecteren wordt de wol schoongemaakt zodat vet, zweet, vuil en allerlei natuurlijke vervuilingen worden verwijderd. Daarna kan het kleuren en spinnen van een garen beginnen, waarmee uiteindelijk de natuurlijke, luxe tapijten worden gemaakt voor de wollen tapijtcollectie.

Waarom wol?

Wol is duurzaam, veerkrachtig en biedt comfort en veiligheid. De wol gebruikt voor de productie van de collectie komt voor het overgrote gedeelte uit Nieuw-Zeeland waar de meest pure en schoonste wol wordt verkregen. U kunt zich voorstellen dat een betere wolvezel ook zorgt voor een beter tapijt. De grootste voordelen van wollen tapijt zijn:

 • Wollen tapijt blijft vele jaren mooi door de sterke en veerkrachtige wollen vezel
 • Wollen tapijt is brandveilig
 • Wollen tapijt is bestendig tegen vuil en zeer eenvoudig schoon te houden en schoon te maken
 • Alle kwaliteiten zijn getest bij vlekkenexpert James; waar u per product en per kleur een uitgebreid onderhoudsadvies kunt krijgen
 • Wollen tapijt heeft een positieve invloed op de kwaliteit van het binnenmilieu door het absorberende vermogen van het natuurproduct wol
 • Wollen tapijt absorbeert en neutraliseert vele chemische stoffen die bij normaal gebruik van huishoudelijke apparaten in het binnenmilieu aanwezig zijn
 • Wollen tapijt is esthetisch voor elk interieur het mooiste wat er bestaat
 • Wol is een “groene” vezel en door een keuze te maken voor wollen tapijt maken u én uw klanten een milieu bewuste keuze

Komt u gerust eens langs in onze winkel om deze prachtige wollen kwaliteiten te bezichtigen. Of maak een afspraak voor een bezoek bij u thuis. Wij kunnen dan de collectie meenemen zodat u in uw eigen interieur de kleuren en kwaliteiten kunt bekijken. Ter plekke kunnen wij gelijk de maat opnemen en een prijsopgave doen. Let wel, een bezoek is altijd vrijblijvend en informerend. U kunt uiteraard altijd rustig de tijd nemen om over uw eventuele aanschaf na te denken en ons later weer benaderen om al dan niet akkoord te gaan met onze offerte.

Maak vandaag nog een afspraak
BEL ONS