Close

Jaap de Visser, voor al uw gordijnen

Wij zijn dé specialist in gordijnen die u zoekt. Jaap de Visser in Nijmegen heeft een breed aanbod van verschillende gordijnen. Wij kunnen u ook adviseren over welke materialen het best aansluiten bij uw wensen. U kunt tijdens openingstijden een bezoek aan ons brengen. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden. In beide gevallen doen wij ons uiterste best om voor u de gordijnen uit te zoeken die het best bij uw wensen aansluiten. Doordat wij al 25 jaar actief zijn in de markt, kunnen wij u zeer goed adviseren in het maken van uw keuze.

Isolatie

Een voordeel van gordijnen is dat u kunt besparen op uw energierekening. In de zomermaanden zorgen ze ervoor dat de warmte van buiten wordt tegengehouden. Dit zorgt voor verkoeling en u kunt dan de airconditioning een standje lager zetten. Maar in de winter zorgen ze voor isolatie. Deze houden dan de warmte binnen en als u deze ook ‘s nachts sluit houden ze de koude lucht tegen. Zodat u in de ochtend minder energie nodig heeft om uw huis te verwarmen.

Decoratieve functie

Gordijnen hebben niet alleen een isolerende functie, maar ook een decoratieve functie. U wilt dat deze passen bij uw inrichting en bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Ook dragen gordijnen bij aan een knusse sfeer in huis en zijn uw ramen mooi aangekleed. Ook kunt u kiezen uit verschillende motieven en kleuren die perfect aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Meerdere keuzes

Om u een ruime keuze te bieden, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Hierdoor kunt u de keuzes maken die perfect aansluit op uw wensen. Bij Jaap de Visser uit Nijmegen kunt u kiezen uit:

  • Overgordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen

Welke gordijnen u ook kiest, bij Jaap de Visser bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Contact met Jaap de Visser

Wij begrijpen dat u, voordat u gordijnen koopt, eerst wat meer informatie wilt. Ook wilt u eerst de verschillende mogelijkheden en materialen vergelijken. U hoeft dit niet alleen te doen. Wij helpen en adviseren u graag over het maken van de juiste keuze. Ons doel is om u jaren te laten genieten van uw aankoop zonder spijt. Zoekt u contact met ons bedrijf? Bel dan: 024-3221716. Maar mailen kan ook naar: info@jaapdevisser.nl.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Grote collectie overgordijnen

In de winkel in Nijmegen vindt u een grote collectie overgordijnen van bekende en minder bekende leveranciers. 

Zo voeren wij collecties van o.a. Toppoint , Egger , Lethem Vergeer etc. Het aanbod omvat vele dessins en kleuren in verschillende kwaliteiten. Van Jacquard stoffen met ingeweven motieven tot een eenvoudige katoenen unistof.

Onze gordijnen zijn leverbaar in banen (140 cm breed ) maar ook vaak in kamerhoog

waarbij naden worden vermeden en vaak een mooiere en gelijkmatiger plooival ontstaat.

In het atelier worden uw gordijnen met zorg geconfectioneerd en uitgevoerd met enkele, dubbele, triple of platte plooi.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor gordijnen met ringen op een roede. Vaak wordt er gebruik gemaakt van hoge plooien waarbij een nog fraaiere plooival wordt bereikt. De gordijnen worden na confectie, voordat ze bij u thuis geleverd worden, hangend en ingepakt vervoerd zodat ze u in perfecte staat bereiken.

Neemt u gerust contact op om een afspraak te maken. Dit kan bij u thuis of in de winkel in Nijmegen.

Buiten onze openingstijden is er ook de mogelijkheid om b.v. s’avonds af te spreken. Uiteraard kunnen wij u dan ook onze uitgebreide collectie ophangsystemen als roedes, rails, railroedes etc laten zien.

 

BEL ONS