Close

Vloerbedekking

Bij Jaap de Visser in Nijmegen heeft u de keuze uit verschillende vloerbedekking

Vloerbedekking is beschikbaar in allerlei soorten en maten. Maar welke vloerbedekking sluit aan op uw wensen en wat is de beste keus qua kwaliteit? Welke vragen u ook heeft, wij beantwoorden deze graag. Zo kunt u bij ons in de winkel in Nijmegen langskomen om het ruime aanbod te bekijken, waarbij een afspraak na sluitingstijd behoort tot de mogelijkheden. Ook kunnen wij bij u thuis langskomen, zodat u meteen kunt zien welke materialen en soorten het best bij uw huis passen. Bezoek ons in Nijmegen voor vloerbedekking.

Tapijt

Tapijt is tegenwoordig weer populair aan het worden. In het verleden werden de meeste ruimtes voorzien van tapijt. Door de opkomst van goedkope makkelijk te leggen vloeren kozen veel mensen niet voor tapijt. Het tapijt is tegenwoordig verbeterd, waardoor het ook makkelijk schoon te maken is. Als u voor tapijt kiest als vloerbedekking kunt u kiezen uit verschillende leveranciers zoals Sfeervol wonen, Bonaparte, Belakos, Desso en Parade.

Vinyl

Een vinyl vloer is als vloerbedekking een praktische vloer. Vinyl combineert de voordelen van een harde vloer met die van een zachte vloer. Kiest u voor een vinyl vloer? Dan kiest u voor een vloer die hygiënisch is en ook makkelijk te onderhouden. Een vinyl vloer is ook sterk en slijtvast.

Marmoleum

Marmoleum is als vloerbedekking een natuurlijk en duurzaam product. Marmoleum is verkrijgbaar in banen tegels en u kunt kiezen uit meer dan 200 kleuren. Ook is er een verscheidenheid aan dessins. Laat u in onze winkel in Nijmegen informeren over de mogelijkheden.

Laminaat

U kunt in onze winkel in Nijmegen kiezen uit verschillende soorten laminaat. Een laminaten vloer is goedkoper dan een houten vloer of een parketvloer. Ook is het leggen van een laminaten vloer voordeliger. Wij bieden laminaat vloeren aan in verschillende prijsklassen en kwaliteiten.

Vloerbedekking op uw trap

De meeste trappen worden bekleed met tapijt. Maar bij Jaap de Visser kunt er ook voor kiezen om de trap te bekleden met vinyl, marmoleum, sisal of een mooie loper met roedes. Hiervoor gebruiken wij doorgaans de wollen lopers van Louis de Poortere.

Wollen tapijt

Bij Jaap de Visser in Nijmegen kunt u kiezen uit een luxe tapijtcollectie uit puur wol. U haalt puur natuur tapijt in huis met een goed isolerend vermogen, veerkracht en warmte. Het wordt vervaardigd uit 100% zuiver scheerwollen garens van de allerhoogste Wools of New Zealand kwaliteit.

Sisal, kokos en zeegras

Sisal, kokos en zeegras is vloerbedekking gemaakt van ecologische materialen die hun oorsprong vinden in de natuur. Deze eerlijke materialen zijn volledig afbreekbaar, decoratief, stoer, sterk en slijtvast. Natuurtapijt is leverbaar als kamerbreed tapijt, tijdloos karpet of speciaal voor u op maat gemaakt.

Meer informatie over vloerbedekking? Bezoek ons in Nijmegen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij u bieden? Kom bij ons langs op openingstijden, maak een afspraak na sluitingstijd of laat ons bij u thuis komen. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 024-3221716. U kunt ook mail sturen naar: info@jaapdevisser.nl. Voor al uw vloerbedekking: Jaap de Visser in Nijmegen.

BEL ONS