Close

Jaap de Visser, voor al uw gordijnen

Wij zijn dé specialist in gordijnen die u zoekt. Jaap de Visser in Nijmegen heeft een breed aanbod van verschillende gordijnen. Wij kunnen u ook adviseren over welke materialen het best aansluiten bij uw wensen. U kunt tijdens openingstijden een bezoek aan ons brengen. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden. In beide gevallen doen wij ons uiterste best om voor u de gordijnen uit te zoeken die het best bij uw wensen aansluiten. Doordat wij al 25 jaar actief zijn in de markt, kunnen wij u zeer goed adviseren in het maken van uw keuze.

Isolatie

Een voordeel van gordijnen is dat u kunt besparen op uw energierekening. In de zomermaanden zorgen ze ervoor dat de warmte van buiten wordt tegengehouden. Dit zorgt voor verkoeling en u kunt dan de airconditioning een standje lager zetten. Maar in de winter zorgen ze voor isolatie. Deze houden dan de warmte binnen en als u deze ook ‘s nachts sluit houden ze de koude lucht tegen. Zodat u in de ochtend minder energie nodig heeft om uw huis te verwarmen.

Decoratieve functie

Gordijnen hebben niet alleen een isolerende functie, maar ook een decoratieve functie. U wilt dat deze passen bij uw inrichting en bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Ook dragen gordijnen bij aan een knusse sfeer in huis en zijn uw ramen mooi aangekleed. Ook kunt u kiezen uit verschillende motieven en kleuren die perfect aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Meerdere keuzes

Om u een ruime keuze te bieden, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Hierdoor kunt u de keuzes maken die perfect aansluit op uw wensen. Bij Jaap de Visser uit Nijmegen kunt u kiezen uit:

  • Overgordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen

Welke gordijnen u ook kiest, bij Jaap de Visser bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Contact met Jaap de Visser

Wij begrijpen dat u, voordat u gordijnen koopt, eerst wat meer informatie wilt. Ook wilt u eerst de verschillende mogelijkheden en materialen vergelijken. U hoeft dit niet alleen te doen. Wij helpen en adviseren u graag over het maken van de juiste keuze. Ons doel is om u jaren te laten genieten van uw aankoop zonder spijt. Zoekt u contact met ons bedrijf? Bel dan: 024-3221716. Maar mailen kan ook naar: info@jaapdevisser.nl.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Vloerbedekking

Bij Jaap de Visser in Nijmegen heeft u de keuze uit verschillende vloerbedekking

Vloerbedekking is beschikbaar in allerlei soorten en maten. Maar welke vloerbedekking sluit aan op uw wensen en wat is de beste keus qua kwaliteit? Welke vragen u ook heeft, wij beantwoorden deze graag. Zo kunt u bij ons in de winkel in Nijmegen langskomen om het ruime aanbod te bekijken, waarbij een afspraak na sluitingstijd behoort tot de mogelijkheden. Ook kunnen wij bij u thuis langskomen, zodat u meteen kunt zien welke materialen en soorten het best bij uw huis passen. Bezoek ons in Nijmegen voor vloerbedekking.

Tapijt

Tapijt is tegenwoordig weer populair aan het worden. In het verleden werden de meeste ruimtes voorzien van tapijt. Door de opkomst van goedkope makkelijk te leggen vloeren kozen veel mensen niet voor tapijt. Het tapijt is tegenwoordig verbeterd, waardoor het ook makkelijk schoon te maken is. Als u voor tapijt kiest als vloerbedekking kunt u kiezen uit verschillende leveranciers zoals Sfeervol wonen, Bonaparte, Belakos, Desso en Parade.

Vinyl

Een vinyl vloer is als vloerbedekking een praktische vloer. Vinyl combineert de voordelen van een harde vloer met die van een zachte vloer. Kiest u voor een vinyl vloer? Dan kiest u voor een vloer die hygiënisch is en ook makkelijk te onderhouden. Een vinyl vloer is ook sterk en slijtvast.

Marmoleum

Marmoleum is als vloerbedekking een natuurlijk en duurzaam product. Marmoleum is verkrijgbaar in banen tegels en u kunt kiezen uit meer dan 200 kleuren. Ook is er een verscheidenheid aan dessins. Laat u in onze winkel in Nijmegen informeren over de mogelijkheden.

Laminaat

U kunt in onze winkel in Nijmegen kiezen uit verschillende soorten laminaat. Een laminaten vloer is goedkoper dan een houten vloer of een parketvloer. Ook is het leggen van een laminaten vloer voordeliger. Wij bieden laminaat vloeren aan in verschillende prijsklassen en kwaliteiten.

Vloerbedekking op uw trap

De meeste trappen worden bekleed met tapijt. Maar bij Jaap de Visser kunt er ook voor kiezen om de trap te bekleden met vinyl, marmoleum, sisal of een mooie loper met roedes. Hiervoor gebruiken wij doorgaans de wollen lopers van Louis de Poortere.

Wollen tapijt

Bij Jaap de Visser in Nijmegen kunt u kiezen uit een luxe tapijtcollectie uit puur wol. U haalt puur natuur tapijt in huis met een goed isolerend vermogen, veerkracht en warmte. Het wordt vervaardigd uit 100% zuiver scheerwollen garens van de allerhoogste Wools of New Zealand kwaliteit.

Sisal, kokos en zeegras

Sisal, kokos en zeegras is vloerbedekking gemaakt van ecologische materialen die hun oorsprong vinden in de natuur. Deze eerlijke materialen zijn volledig afbreekbaar, decoratief, stoer, sterk en slijtvast. Natuurtapijt is leverbaar als kamerbreed tapijt, tijdloos karpet of speciaal voor u op maat gemaakt.

Meer informatie over vloerbedekking? Bezoek ons in Nijmegen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij u bieden? Kom bij ons langs op openingstijden, maak een afspraak na sluitingstijd of laat ons bij u thuis komen. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 024-3221716. U kunt ook mail sturen naar: info@jaapdevisser.nl. Voor al uw vloerbedekking: Jaap de Visser in Nijmegen.

BEL ONS