Close

Trap bekleden

Trap laten bekleden door Jaap de Visser

Verschillende soorten trapbekleding

Verreweg de meest trappen worden bekleed met tapijt, maar wij kunnen uw trap ook bekleden met vinyl, marmoleum, sisal of een mooie loper met roedes. 

Daarvoor gebruiken wij doorgaans de wollen lopers van Louis de Poortere. Verkrijgbaar in vele mooie kleuren,op verschillende breedtes, met of zonder bies en ook de traproedes leveren wij niet alleen in messing maar ook in bijvoorbeeld chroom of geborsteld rvs.

Tapijt trapbekleding

Bij toepassing van tapijt is het sterk aan te bevelen om gebruik te maken van een ondertapijt.Er wordt op de trap immers steeds op dezelfde plek gelopen, waardoor het tapijt snel geneigd is op die plek te gaan pletten. Door gebruik te maken van een ondertapijt kan dit worden tegengegaan. Bovendien reduceert dit tevens sterk het loopgeluid en geeft het een gevoel van comfort. 

Wij kunnen u in de winkel alle mogelijkheden laten zien en een globale prijsindicatie geven. De prijs is van een aantal factoren afhankelijk zoals het gekozen tapijt, de grootte van de trap, ondertapijt, zijkanten mee stofferen, eventueel de gang en/of overloop. Wij meten bij u het geheel op, en kunnen dan direct een prijsopgave doen.

Maak vandaag nog een afspraak
BEL ONS