Close

Jaap de Visser, voor al uw gordijnen

Wij zijn dé specialist in gordijnen die u zoekt. Jaap de Visser in Nijmegen heeft een breed aanbod van verschillende gordijnen. Wij kunnen u ook adviseren over welke materialen het best aansluiten bij uw wensen. U kunt tijdens openingstijden een bezoek aan ons brengen. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden. In beide gevallen doen wij ons uiterste best om voor u de gordijnen uit te zoeken die het best bij uw wensen aansluiten. Doordat wij al 25 jaar actief zijn in de markt, kunnen wij u zeer goed adviseren in het maken van uw keuze.

Isolatie

Een voordeel van gordijnen is dat u kunt besparen op uw energierekening. In de zomermaanden zorgen ze ervoor dat de warmte van buiten wordt tegengehouden. Dit zorgt voor verkoeling en u kunt dan de airconditioning een standje lager zetten. Maar in de winter zorgen ze voor isolatie. Deze houden dan de warmte binnen en als u deze ook ‘s nachts sluit houden ze de koude lucht tegen. Zodat u in de ochtend minder energie nodig heeft om uw huis te verwarmen.

Decoratieve functie

Gordijnen hebben niet alleen een isolerende functie, maar ook een decoratieve functie. U wilt dat deze passen bij uw inrichting en bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Ook dragen gordijnen bij aan een knusse sfeer in huis en zijn uw ramen mooi aangekleed. Ook kunt u kiezen uit verschillende motieven en kleuren die perfect aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Meerdere keuzes

Om u een ruime keuze te bieden, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Hierdoor kunt u de keuzes maken die perfect aansluit op uw wensen. Bij Jaap de Visser uit Nijmegen kunt u kiezen uit:

  • Overgordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen

Welke gordijnen u ook kiest, bij Jaap de Visser bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Contact met Jaap de Visser

Wij begrijpen dat u, voordat u gordijnen koopt, eerst wat meer informatie wilt. Ook wilt u eerst de verschillende mogelijkheden en materialen vergelijken. U hoeft dit niet alleen te doen. Wij helpen en adviseren u graag over het maken van de juiste keuze. Ons doel is om u jaren te laten genieten van uw aankoop zonder spijt. Zoekt u contact met ons bedrijf? Bel dan: 024-3221716. Maar mailen kan ook naar: info@jaapdevisser.nl.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Trap bekleden

Trap laten bekleden door Jaap de Visser

Verschillende soorten trapbekleding

Verreweg de meest trappen worden bekleed met tapijt, maar wij kunnen uw trap ook bekleden met vinyl, marmoleum, sisal of een mooie loper met roedes. 

Daarvoor gebruiken wij doorgaans de wollen lopers van Louis de Poortere. Verkrijgbaar in vele mooie kleuren,op verschillende breedtes, met of zonder bies en ook de traproedes leveren wij niet alleen in messing maar ook in bijvoorbeeld chroom of geborsteld rvs.

Tapijt trapbekleding

Bij toepassing van tapijt is het sterk aan te bevelen om gebruik te maken van een ondertapijt.Er wordt op de trap immers steeds op dezelfde plek gelopen, waardoor het tapijt snel geneigd is op die plek te gaan pletten. Door gebruik te maken van een ondertapijt kan dit worden tegengegaan. Bovendien reduceert dit tevens sterk het loopgeluid en geeft het een gevoel van comfort. 

Wij kunnen u in de winkel alle mogelijkheden laten zien en een globale prijsindicatie geven. De prijs is van een aantal factoren afhankelijk zoals het gekozen tapijt, de grootte van de trap, ondertapijt, zijkanten mee stofferen, eventueel de gang en/of overloop. Wij meten bij u het geheel op, en kunnen dan direct een prijsopgave doen.

Maak vandaag nog een afspraak
BEL ONS