Close

Jaap de Visser, voor al uw gordijnen

Wij zijn dé specialist in gordijnen die u zoekt. Jaap de Visser in Nijmegen heeft een breed aanbod van verschillende gordijnen. Wij kunnen u ook adviseren over welke materialen het best aansluiten bij uw wensen. U kunt tijdens openingstijden een bezoek aan ons brengen. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden. In beide gevallen doen wij ons uiterste best om voor u de gordijnen uit te zoeken die het best bij uw wensen aansluiten. Doordat wij al 25 jaar actief zijn in de markt, kunnen wij u zeer goed adviseren in het maken van uw keuze.

Isolatie

Een voordeel van gordijnen is dat u kunt besparen op uw energierekening. In de zomermaanden zorgen ze ervoor dat de warmte van buiten wordt tegengehouden. Dit zorgt voor verkoeling en u kunt dan de airconditioning een standje lager zetten. Maar in de winter zorgen ze voor isolatie. Deze houden dan de warmte binnen en als u deze ook ‘s nachts sluit houden ze de koude lucht tegen. Zodat u in de ochtend minder energie nodig heeft om uw huis te verwarmen.

Decoratieve functie

Gordijnen hebben niet alleen een isolerende functie, maar ook een decoratieve functie. U wilt dat deze passen bij uw inrichting en bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Ook dragen gordijnen bij aan een knusse sfeer in huis en zijn uw ramen mooi aangekleed. Ook kunt u kiezen uit verschillende motieven en kleuren die perfect aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Meerdere keuzes

Om u een ruime keuze te bieden, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Hierdoor kunt u de keuzes maken die perfect aansluit op uw wensen. Bij Jaap de Visser uit Nijmegen kunt u kiezen uit:

  • Overgordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen

Welke gordijnen u ook kiest, bij Jaap de Visser bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Contact met Jaap de Visser

Wij begrijpen dat u, voordat u gordijnen koopt, eerst wat meer informatie wilt. Ook wilt u eerst de verschillende mogelijkheden en materialen vergelijken. U hoeft dit niet alleen te doen. Wij helpen en adviseren u graag over het maken van de juiste keuze. Ons doel is om u jaren te laten genieten van uw aankoop zonder spijt. Zoekt u contact met ons bedrijf? Bel dan: 024-3221716. Maar mailen kan ook naar: info@jaapdevisser.nl.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Zonwering

Zonwering in Nijmegen? Maatwerk bij Jaap de Visser!

U probeert overdag televisie te kijken, maar dit wordt belemmerd door de zon. Een zonwering zorgt ervoor dat u beter televisie kunt kijken en ook heeft u meer schaduw binnenshuis. Hierdoor wordt het binnen minder warm en kunt u aan de zon ontsnappen. Bij Jaap de Visser heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten maatwerk zonwering. Enkele voorbeelden zijn: jaloezieën, plisségordijnen, lamellen, rolgordijnen en multishade.

Jaloezieën

Het voordeel van horizontale jaloezieën als zonwering ten opzichte van bijvoorbeeld een rolgordijn, is de variabele instelling van de hoeveelheid en hoek van licht en zicht. De collectie die wij aanbieden bestaat uit een breed scala aan kleuren en effecten. Ook hebben wij een zeer grote collectie van houten jaloezieën van warme houttinten tot strakke witte en grijstinten.

Plisségordijnen

In onze collectie plisségordijnen kunt u kiezen uit een breed scala aan stoffen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit: effen stoffen, een motief of structuurstoffen. Deze zijn ook beschikbaar in de meest uiteenlopende kleuren en kwaliteiten. Voor een goede zonwering bevelen wij plisségordijnen aan met verduisterende stoffen.

Lamellen

Lamellen komen als zonwering goed tot hun recht bij grote raampartijen. Wij leveren ook lamellen voor ronde ramen. Doordat lamellen kunnen kantelen, kunt u de lichtinval exact bepalen. Het kantelen gebeurt door middel van een kettingsysteem. Wanneer wij lamellen plaatsen als zonwering leven wij maatwerk.

Rolgordijnen

Onze rolgordijnencollectie bestaat uit verschillende stoffen, dessin en verduisteringsstoffen. Iedere stof heeft zijn eigenschappen en voordelen, afhankelijk van het gebruikte materiaal. Wij kunnen voor u ook stoffen combineren. Neem contact met ons op of bezoek onze winkel voor meer informatie hierover.

Multishade

Multishade bestaat uit horizontale banen afwisselend, transparant en gesloten die door een rolsysteem voor elkaar langs op en neer worden bewogen. Zo kunt u ze instellen dat de transparante en gesloten delen voor elkaar vallen, waardoor u door de transparante delen naar buiten kunt kijken. Kiest u voor multishade? Laat ons u dan informeren over de mogelijkheden.

Bezoek ons om uw zonwering uit te kiezen

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod? Kom dan bij ons langs in Nijmegen om een keuze te maken uit de verschillende soorten zonweringen. U kunt ook een afspraak maken buiten de openingstijden om. Waar u ook voor kiest wij doen uitermate ons best om u te helpen met het maken van de juiste keuze. U kunt ons ook bellen op: 024-3221716. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar: info@jaapdevisser.nl. Voor al uw zonwering, Jaap de Visser in Nijmegen.

BEL ONS