Close

Zonwering

Zonwering in Nijmegen? Maatwerk bij Jaap de Visser!

U probeert overdag televisie te kijken, maar dit wordt belemmerd door de zon. Een zonwering zorgt ervoor dat u beter televisie kunt kijken en ook heeft u meer schaduw binnenshuis. Hierdoor wordt het binnen minder warm en kunt u aan de zon ontsnappen. Bij Jaap de Visser heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten maatwerk zonwering. Enkele voorbeelden zijn: jaloezieën, plisségordijnen, lamellen, rolgordijnen en multishade.

Jaloezieën

Het voordeel van horizontale jaloezieën als zonwering ten opzichte van bijvoorbeeld een rolgordijn, is de variabele instelling van de hoeveelheid en hoek van licht en zicht. De collectie die wij aanbieden bestaat uit een breed scala aan kleuren en effecten. Ook hebben wij een zeer grote collectie van houten jaloezieën van warme houttinten tot strakke witte en grijstinten.

Plisségordijnen

In onze collectie plisségordijnen kunt u kiezen uit een breed scala aan stoffen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit: effen stoffen, een motief of structuurstoffen. Deze zijn ook beschikbaar in de meest uiteenlopende kleuren en kwaliteiten. Voor een goede zonwering bevelen wij plisségordijnen aan met verduisterende stoffen.

Lamellen

Lamellen komen als zonwering goed tot hun recht bij grote raampartijen. Wij leveren ook lamellen voor ronde ramen. Doordat lamellen kunnen kantelen, kunt u de lichtinval exact bepalen. Het kantelen gebeurt door middel van een kettingsysteem. Wanneer wij lamellen plaatsen als zonwering leven wij maatwerk.

Rolgordijnen

Onze rolgordijnencollectie bestaat uit verschillende stoffen, dessin en verduisteringsstoffen. Iedere stof heeft zijn eigenschappen en voordelen, afhankelijk van het gebruikte materiaal. Wij kunnen voor u ook stoffen combineren. Neem contact met ons op of bezoek onze winkel voor meer informatie hierover.

Multishade

Multishade bestaat uit horizontale banen afwisselend, transparant en gesloten die door een rolsysteem voor elkaar langs op en neer worden bewogen. Zo kunt u ze instellen dat de transparante en gesloten delen voor elkaar vallen, waardoor u door de transparante delen naar buiten kunt kijken. Kiest u voor multishade? Laat ons u dan informeren over de mogelijkheden.

Bezoek ons om uw zonwering uit te kiezen

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod? Kom dan bij ons langs in Nijmegen om een keuze te maken uit de verschillende soorten zonweringen. U kunt ook een afspraak maken buiten de openingstijden om. Waar u ook voor kiest wij doen uitermate ons best om u te helpen met het maken van de juiste keuze. U kunt ons ook bellen op: 024-3221716. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar: info@jaapdevisser.nl. Voor al uw zonwering, Jaap de Visser in Nijmegen.

BEL ONS