Close

Tapijt

Tapijtvloer

Genoeg redenen om voor een tapijtvloer te kiezen!

Tapijt heeft in de afgelopen jaren veel terrein verloren aan de harde vloeren als laminaat, parket, vinyl en pvc vloeren.

Een aantal jaren geleden werden veruit de meeste ruimtes nog belegd met tapijt. Mede doordat er veel goedkopere en makkelijk te installeren vloeren werden geïntroduceerd, verloor de tapijtvloer aan populariteit. Deze trend lijkt zich de laatste tijd te keren. 

Aan de ene kant wordt het comfortabele karakter van tapijt herontdekt, na verloop van tijd kan een laminaatvloer toch hard en kil aanvoelen. Aan de andere kant zijn de garens die gebruikt worden dermate verbeterd dat vlekken een minder groot probleem zijn gaan vormen. Denk aan vlekweg-tapijt, chloorbestendige garens, scotchguard etc.

Bovendien is uit onderzoek gebleken dat in een ruimte met een harde vloer meer fijnstof rondzweeft dan in een ruimte met een tapijtvloer. Een argument dat vaak werd aangevoerd om niet voor tapijt te kiezen.Wilt u hier nog meer over weten kijk dan op www.tapijtnet.nl

Al met al genoeg redenen om voor een tapijtvloer te kiezen!

Waarom tapijt?

Tapijt geeft warmte, comfort, en een gevoel van huiselijkheid. Bovendien is tapijt in een enorm scala aan kleuren, kwaliteiten en varianten in poolsoorten te verkrijgen zoals lussen (boucle), hoogpool (frisse), en velours.

Wil je een kamer kleur geven en de vloer combineren met andere elementen als raambekleding of accessoires, dan is tapijt een goede keuze.

Wij beschikken over een groot assortiment stalen van de bekende leveranciers als Interfoor, Parade, Desso, Bonaparte, Belakos, Sfeervol Wonen, en laten u in de winkel of bij u thuis graag de voordelen en eigenschappen van de diverse kwaliteiten zien.

Wilt u meer informatie? Bezoek dan onze winkel, of maak een afspraak buiten onze openingstijden om, als u dit beter uitkomt. Dit kan ook s’avonds. Uiteraard kunnen wij u ook thuis bezoeken met stalen.

Het grote voordeel hiervan is dat u gelijk de kleurencombinatie kunt zien met uw eigen specifieke kleurelementen als muren, gordijnen, meubels, tegels, lichtinval, enz. 

Maak vandaag nog een afspraak
BEL ONS