Close

Jaap de Visser, voor al uw gordijnen

Wij zijn dé specialist in gordijnen die u zoekt. Jaap de Visser in Nijmegen heeft een breed aanbod van verschillende gordijnen. Wij kunnen u ook adviseren over welke materialen het best aansluiten bij uw wensen. U kunt tijdens openingstijden een bezoek aan ons brengen. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden. In beide gevallen doen wij ons uiterste best om voor u de gordijnen uit te zoeken die het best bij uw wensen aansluiten. Doordat wij al 25 jaar actief zijn in de markt, kunnen wij u zeer goed adviseren in het maken van uw keuze.

Isolatie

Een voordeel van gordijnen is dat u kunt besparen op uw energierekening. In de zomermaanden zorgen ze ervoor dat de warmte van buiten wordt tegengehouden. Dit zorgt voor verkoeling en u kunt dan de airconditioning een standje lager zetten. Maar in de winter zorgen ze voor isolatie. Deze houden dan de warmte binnen en als u deze ook ‘s nachts sluit houden ze de koude lucht tegen. Zodat u in de ochtend minder energie nodig heeft om uw huis te verwarmen.

Decoratieve functie

Gordijnen hebben niet alleen een isolerende functie, maar ook een decoratieve functie. U wilt dat deze passen bij uw inrichting en bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Ook dragen gordijnen bij aan een knusse sfeer in huis en zijn uw ramen mooi aangekleed. Ook kunt u kiezen uit verschillende motieven en kleuren die perfect aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Meerdere keuzes

Om u een ruime keuze te bieden, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Hierdoor kunt u de keuzes maken die perfect aansluit op uw wensen. Bij Jaap de Visser uit Nijmegen kunt u kiezen uit:

  • Overgordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen

Welke gordijnen u ook kiest, bij Jaap de Visser bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Contact met Jaap de Visser

Wij begrijpen dat u, voordat u gordijnen koopt, eerst wat meer informatie wilt. Ook wilt u eerst de verschillende mogelijkheden en materialen vergelijken. U hoeft dit niet alleen te doen. Wij helpen en adviseren u graag over het maken van de juiste keuze. Ons doel is om u jaren te laten genieten van uw aankoop zonder spijt. Zoekt u contact met ons bedrijf? Bel dan: 024-3221716. Maar mailen kan ook naar: info@jaapdevisser.nl.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Tapijt

Tapijtvloer

Genoeg redenen om voor een tapijtvloer te kiezen!

Tapijt heeft in de afgelopen jaren veel terrein verloren aan de harde vloeren als laminaat, parket, vinyl en pvc vloeren.

Een aantal jaren geleden werden veruit de meeste ruimtes nog belegd met tapijt. Mede doordat er veel goedkopere en makkelijk te installeren vloeren werden geïntroduceerd, verloor de tapijtvloer aan populariteit. Deze trend lijkt zich de laatste tijd te keren. 

Aan de ene kant wordt het comfortabele karakter van tapijt herontdekt, na verloop van tijd kan een laminaatvloer toch hard en kil aanvoelen. Aan de andere kant zijn de garens die gebruikt worden dermate verbeterd dat vlekken een minder groot probleem zijn gaan vormen. Denk aan vlekweg-tapijt, chloorbestendige garens, scotchguard etc.

Bovendien is uit onderzoek gebleken dat in een ruimte met een harde vloer meer fijnstof rondzweeft dan in een ruimte met een tapijtvloer. Een argument dat vaak werd aangevoerd om niet voor tapijt te kiezen.Wilt u hier nog meer over weten kijk dan op www.tapijtnet.nl

Al met al genoeg redenen om voor een tapijtvloer te kiezen!

Waarom tapijt?

Tapijt geeft warmte, comfort, en een gevoel van huiselijkheid. Bovendien is tapijt in een enorm scala aan kleuren, kwaliteiten en varianten in poolsoorten te verkrijgen zoals lussen (boucle), hoogpool (frisse), en velours.

Wil je een kamer kleur geven en de vloer combineren met andere elementen als raambekleding of accessoires, dan is tapijt een goede keuze.

Wij beschikken over een groot assortiment stalen van de bekende leveranciers als Interfoor, Parade, Desso, Bonaparte, Belakos, Sfeervol Wonen, en laten u in de winkel of bij u thuis graag de voordelen en eigenschappen van de diverse kwaliteiten zien.

Wilt u meer informatie? Bezoek dan onze winkel, of maak een afspraak buiten onze openingstijden om, als u dit beter uitkomt. Dit kan ook s’avonds. Uiteraard kunnen wij u ook thuis bezoeken met stalen.

Het grote voordeel hiervan is dat u gelijk de kleurencombinatie kunt zien met uw eigen specifieke kleurelementen als muren, gordijnen, meubels, tegels, lichtinval, enz. 

Maak vandaag nog een afspraak
BEL ONS