Close

Jaap de Visser, voor al uw gordijnen

Wij zijn dé specialist in gordijnen die u zoekt. Jaap de Visser in Nijmegen heeft een breed aanbod van verschillende gordijnen. Wij kunnen u ook adviseren over welke materialen het best aansluiten bij uw wensen. U kunt tijdens openingstijden een bezoek aan ons brengen. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden. In beide gevallen doen wij ons uiterste best om voor u de gordijnen uit te zoeken die het best bij uw wensen aansluiten. Doordat wij al 25 jaar actief zijn in de markt, kunnen wij u zeer goed adviseren in het maken van uw keuze.

Isolatie

Een voordeel van gordijnen is dat u kunt besparen op uw energierekening. In de zomermaanden zorgen ze ervoor dat de warmte van buiten wordt tegengehouden. Dit zorgt voor verkoeling en u kunt dan de airconditioning een standje lager zetten. Maar in de winter zorgen ze voor isolatie. Deze houden dan de warmte binnen en als u deze ook ‘s nachts sluit houden ze de koude lucht tegen. Zodat u in de ochtend minder energie nodig heeft om uw huis te verwarmen.

Decoratieve functie

Gordijnen hebben niet alleen een isolerende functie, maar ook een decoratieve functie. U wilt dat deze passen bij uw inrichting en bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Ook dragen gordijnen bij aan een knusse sfeer in huis en zijn uw ramen mooi aangekleed. Ook kunt u kiezen uit verschillende motieven en kleuren die perfect aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Meerdere keuzes

Om u een ruime keuze te bieden, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Hierdoor kunt u de keuzes maken die perfect aansluit op uw wensen. Bij Jaap de Visser uit Nijmegen kunt u kiezen uit:

  • Overgordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen

Welke gordijnen u ook kiest, bij Jaap de Visser bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Contact met Jaap de Visser

Wij begrijpen dat u, voordat u gordijnen koopt, eerst wat meer informatie wilt. Ook wilt u eerst de verschillende mogelijkheden en materialen vergelijken. U hoeft dit niet alleen te doen. Wij helpen en adviseren u graag over het maken van de juiste keuze. Ons doel is om u jaren te laten genieten van uw aankoop zonder spijt. Zoekt u contact met ons bedrijf? Bel dan: 024-3221716. Maar mailen kan ook naar: info@jaapdevisser.nl.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Paneelgordijnen naar wens

Paneelgordijnen zijn brede verticale banen stof, die achter elkaar schuiven aan een rails die is uitgevoerd met 2,3,4,of 5 sporen.
In gesloten toestand hebben ze een overlapping van zo’n 5 cm. Wij kunnen paneelgordijnen leveren tot wel 7 meter breed.

Standaard worden de paneelgordijnen met een stangbediening uitgevoerd, waarmee de binnenste panelen open en dicht worden getrokken, de rest van de panelen worden dan automatisch meegetrokken.

Het voordeel van deze manier is dat links en rechts onafhankelijk van elkaar kunnen worden geopend en gesloten, makkelijk als je bijvoorbeeld aan een kant een deur hebt zitten. Optioneel kan de rails ook met een koordbediening worden geleverd, bij een ‘stel’ worden de panelen dan symetrisch geopend of gesloten. Elektrische bediening is ook mogelijk.

Paneelgordijnen komen het best tot hun recht bij grotere raampartijen. Onder aan de panelen zit een verzwaringsprofiel zodat het geheel mooi strak en recht blijft hangen.

Ze kunnen ook uitgevoerd worden met baleinen en een onderlijst van hout of aluminium.

Wilt u meer weten over paneelgordijnen en of dit een voor u geschikte optie is? Wij kunnen u in onze winkel de mogelijkheden uitleggen en u een brede collectie stoffen laten zien. Van verduisterend tot transparant en van uni tot gedessineerd.

Graag komen wij bij u thuis eerst de mogelijkheden bekijken en de montageopties beoordelen. Wij kunnen u adviseren over de breedte en het aantal panelen.

BEL ONS