Close

Paneelgordijnen naar wens

Paneelgordijnen zijn brede verticale banen stof, die achter elkaar schuiven aan een rails die is uitgevoerd met 2,3,4,of 5 sporen.
In gesloten toestand hebben ze een overlapping van zo’n 5 cm. Wij kunnen paneelgordijnen leveren tot wel 7 meter breed.

Standaard worden de paneelgordijnen met een stangbediening uitgevoerd, waarmee de binnenste panelen open en dicht worden getrokken, de rest van de panelen worden dan automatisch meegetrokken.

Het voordeel van deze manier is dat links en rechts onafhankelijk van elkaar kunnen worden geopend en gesloten, makkelijk als je bijvoorbeeld aan een kant een deur hebt zitten. Optioneel kan de rails ook met een koordbediening worden geleverd, bij een ‘stel’ worden de panelen dan symetrisch geopend of gesloten. Elektrische bediening is ook mogelijk.

Paneelgordijnen komen het best tot hun recht bij grotere raampartijen. Onder aan de panelen zit een verzwaringsprofiel zodat het geheel mooi strak en recht blijft hangen.

Ze kunnen ook uitgevoerd worden met baleinen en een onderlijst van hout of aluminium.

Wilt u meer weten over paneelgordijnen en of dit een voor u geschikte optie is? Wij kunnen u in onze winkel de mogelijkheden uitleggen en u een brede collectie stoffen laten zien. Van verduisterend tot transparant en van uni tot gedessineerd.

Graag komen wij bij u thuis eerst de mogelijkheden bekijken en de montageopties beoordelen. Wij kunnen u adviseren over de breedte en het aantal panelen.

BEL ONS