Close

Jaap de Visser, voor al uw gordijnen

Wij zijn dé specialist in gordijnen die u zoekt. Jaap de Visser in Nijmegen heeft een breed aanbod van verschillende gordijnen. Wij kunnen u ook adviseren over welke materialen het best aansluiten bij uw wensen. U kunt tijdens openingstijden een bezoek aan ons brengen. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden. In beide gevallen doen wij ons uiterste best om voor u de gordijnen uit te zoeken die het best bij uw wensen aansluiten. Doordat wij al 25 jaar actief zijn in de markt, kunnen wij u zeer goed adviseren in het maken van uw keuze.

Isolatie

Een voordeel van gordijnen is dat u kunt besparen op uw energierekening. In de zomermaanden zorgen ze ervoor dat de warmte van buiten wordt tegengehouden. Dit zorgt voor verkoeling en u kunt dan de airconditioning een standje lager zetten. Maar in de winter zorgen ze voor isolatie. Deze houden dan de warmte binnen en als u deze ook ‘s nachts sluit houden ze de koude lucht tegen. Zodat u in de ochtend minder energie nodig heeft om uw huis te verwarmen.

Decoratieve functie

Gordijnen hebben niet alleen een isolerende functie, maar ook een decoratieve functie. U wilt dat deze passen bij uw inrichting en bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Ook dragen gordijnen bij aan een knusse sfeer in huis en zijn uw ramen mooi aangekleed. Ook kunt u kiezen uit verschillende motieven en kleuren die perfect aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Meerdere keuzes

Om u een ruime keuze te bieden, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Hierdoor kunt u de keuzes maken die perfect aansluit op uw wensen. Bij Jaap de Visser uit Nijmegen kunt u kiezen uit:

  • Overgordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen

Welke gordijnen u ook kiest, bij Jaap de Visser bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Contact met Jaap de Visser

Wij begrijpen dat u, voordat u gordijnen koopt, eerst wat meer informatie wilt. Ook wilt u eerst de verschillende mogelijkheden en materialen vergelijken. U hoeft dit niet alleen te doen. Wij helpen en adviseren u graag over het maken van de juiste keuze. Ons doel is om u jaren te laten genieten van uw aankoop zonder spijt. Zoekt u contact met ons bedrijf? Bel dan: 024-3221716. Maar mailen kan ook naar: info@jaapdevisser.nl.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Ondervloeren

Slider Title

Short Excerpt

See More

Ruime keuze ondervloeren

De uitstraling van uw nieuwe tapijt of vinylvloer wordt in belangrijke mate bepaald door het gebruik van de juiste ondervloer.
Voor een vinyl , marmoleum of b.v. een pvc vloer die verlijmd wordt moet de ondervloer perfect glad zijn. Het komt niet vaak voor dat een betonnen vloer direct goed genoeg is om zonder egaliseren te dienen als ondervloer voor marmoleum of te verlijmen pvc stroken.

Laat Jaap de Visser uw ondervloer ter plekke beoordelen zodat u zeker weet dat het resultaat naar wens is. Wij egaliseren in samenspraak met u op een zo gunstig mogelijk tijdstip, daar altijd een droogtijd van ongeveer een dag in acht moet worden genomen.

Plaatmaterialen

Als het gaat om een houten vloer waar marmoleum of vinyl of pvc stroken gelegd gaan worden, is de beste oplossing de systeemvloer. Daarbij wordt een 3 mm mdf plaat met een dun foamlaagje aan de onderzijde op de houten vloer geplaatst.Vervolgens wordt in steensverband een 4 mm mdf plaat hieroverheen gelegd. De platen zijn d.m.v.een kleeflaag met elkaar verlijmd en vormen zo een perfect geheel zonder zichtbare naden. De ondervloer wordt enigszins van de wanden vrijgehouden i.v.m.uitzetten.

Tapijt

Als ondervloer voor tapijt wordt bij een houten vloer vaak Thermofelt (groene platen) gebruikt.In deze platen zitten wel degelijk kwaliteitsverschillen. Voor enkele euro’s per m2 zijn sommige platen al te koop,maar de egaliserende en geluidsisolerende werking laat dan vaak te wensen over. Bovendien kunnen deze goedkope platen vaak slecht tegen verlijming van het tapijt en gaan vrij snel door het tapijt heen aftekenen op de naden of bol staan.
Wij gebruiken uitsluitend de kwalitatief goede platen om u een zo perfect mogelijk resultaat te kunnen bieden.

Zeer comfortabel en goed voor het behoud van uw tapijt is het gebruik van ondertapijt.Ook dit is er weer in zeer veel varianten.Het gewone vilten ondertapijt  wordt altijd in combinatie met spijkerlatjes toegepast. Het tapijt wordt hierbij gespannen en tussen het latje en de plint/muur gebeiteld. Nadeel van dit systeem: onder invloed van temperatuur en vocht kan het tapijt uitzetten, waardoor een bolling kan ontstaan.Ook het uitlopen van het tapijt kan hiervoor de oorzaak zijn.

Daarbuiten zijn er vele kwaliteiten rubber ondertapijt verkrijgbaar.Deze rubberen kwaliteiten hebben een nog grotere veerkracht en geluiddempende werking. Wat wij zelf vaak toepassen is egalsoft. Dit is een zelfklevend ondertapijt waarop het tapijt verlijmd wordt. Voordeel: het tapijt kan niet bollen en bij verwijderen kan het geheel eenvoudig opgenomen worden.Wij passen het nogal eens toe in appartementen waar niet gelijmd of gespijkerd mag worden, maar waar wel geluidsisolatie en comfort gewenst zijn.

BEL ONS