Close

Jaap de Visser, voor al uw gordijnen

Wij zijn dé specialist in gordijnen die u zoekt. Jaap de Visser in Nijmegen heeft een breed aanbod van verschillende gordijnen. Wij kunnen u ook adviseren over welke materialen het best aansluiten bij uw wensen. U kunt tijdens openingstijden een bezoek aan ons brengen. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden. In beide gevallen doen wij ons uiterste best om voor u de gordijnen uit te zoeken die het best bij uw wensen aansluiten. Doordat wij al 25 jaar actief zijn in de markt, kunnen wij u zeer goed adviseren in het maken van uw keuze.

Isolatie

Een voordeel van gordijnen is dat u kunt besparen op uw energierekening. In de zomermaanden zorgen ze ervoor dat de warmte van buiten wordt tegengehouden. Dit zorgt voor verkoeling en u kunt dan de airconditioning een standje lager zetten. Maar in de winter zorgen ze voor isolatie. Deze houden dan de warmte binnen en als u deze ook ‘s nachts sluit houden ze de koude lucht tegen. Zodat u in de ochtend minder energie nodig heeft om uw huis te verwarmen.

Decoratieve functie

Gordijnen hebben niet alleen een isolerende functie, maar ook een decoratieve functie. U wilt dat deze passen bij uw inrichting en bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Ook dragen gordijnen bij aan een knusse sfeer in huis en zijn uw ramen mooi aangekleed. Ook kunt u kiezen uit verschillende motieven en kleuren die perfect aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Meerdere keuzes

Om u een ruime keuze te bieden, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Hierdoor kunt u de keuzes maken die perfect aansluit op uw wensen. Bij Jaap de Visser uit Nijmegen kunt u kiezen uit:

  • Overgordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen

Welke gordijnen u ook kiest, bij Jaap de Visser bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Contact met Jaap de Visser

Wij begrijpen dat u, voordat u gordijnen koopt, eerst wat meer informatie wilt. Ook wilt u eerst de verschillende mogelijkheden en materialen vergelijken. U hoeft dit niet alleen te doen. Wij helpen en adviseren u graag over het maken van de juiste keuze. Ons doel is om u jaren te laten genieten van uw aankoop zonder spijt. Zoekt u contact met ons bedrijf? Bel dan: 024-3221716. Maar mailen kan ook naar: info@jaapdevisser.nl.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Marmoleum

Marmoleum

Marmoleum: het linoleummerk van Forbo

Marmoleum, het linoleummerk van Forbo, is een natuurlijk en duurzaam product. Het voornaamste bestandsdeel is lijnolie, geperst uit de zaden van de vlasplant. Daarnaast bestaat marmoleum uit pijnhars, houtmeel uit verantwoord beheerde bossen, kalksteen, pigmenten en jute. Maar liefst 97% van deze grondstoffen is natuurlijk, waarvan 72% hernieuwbaar en 43% gerecycled. Daarnaast is marmoleum biologisch afbreekbaar. 

Marmoleum is verkrijgbaar in banen (200cm breed) tegels en de gehele collectie bestaat uit meer dan 200 kleuren en er is een verscheidenheid aan dessins. Het marmoleum assortiment biedt naast de bekendere gemarmerde variant (de Real, de Fresco en de Vivace) ook nog andere structuren als de gelinieerde variant Striato, het gedessineerde Graphic en Piano, en de effen variant Concrete, Walton uni en Walton cirrus. 

Naast banen en tegels is marmoleum ook te leveren als panelen met een eenvoudig kliksysteem.

Marmoleum vloer

Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos. Ook biedt dit product een aantal unieke functionele eigenschappen, bijvoorbeeld op het gebied van akoestiek. De ondervloer dient voor banen en tegels absoluut 100% vlak te zijn. Vrijwel altijd dient een betonnen vloer geëgaliseerd te worden en een houten vloer krijgt een mdf systeemondervloer. Buiten gewone banen kan er ook gewerkt worden met randen, motieven, patronen, ingelegde logo’s etc. Je kunt er je fantasie en creativiteit in kwijt.

Marmoleum vloer laten leggen

Het leggen van een linoleum/marmoleumvloer is echter wel een specialistisch werkje dat uitgevoerd moet worden door mensen met verstand van zaken en het juiste specialistische gereedschap. Wij beschikken over de vakkennis en de mogelijkheden om de door u uitgezochte marmoleumvloer tiptop te installeren. Wij komen altijd eerst vrijblijvend ter plekke de situatie beoordelen, alvorens u een offerte ontvangt. U bent van harte welkom in onze winkel om de gehele collectie te bekijken.

Maak vandaag nog een afspraak
BEL ONS