Close

Jaap de Visser, voor al uw gordijnen

Wij zijn dé specialist in gordijnen die u zoekt. Jaap de Visser in Nijmegen heeft een breed aanbod van verschillende gordijnen. Wij kunnen u ook adviseren over welke materialen het best aansluiten bij uw wensen. U kunt tijdens openingstijden een bezoek aan ons brengen. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden. In beide gevallen doen wij ons uiterste best om voor u de gordijnen uit te zoeken die het best bij uw wensen aansluiten. Doordat wij al 25 jaar actief zijn in de markt, kunnen wij u zeer goed adviseren in het maken van uw keuze.

Isolatie

Een voordeel van gordijnen is dat u kunt besparen op uw energierekening. In de zomermaanden zorgen ze ervoor dat de warmte van buiten wordt tegengehouden. Dit zorgt voor verkoeling en u kunt dan de airconditioning een standje lager zetten. Maar in de winter zorgen ze voor isolatie. Deze houden dan de warmte binnen en als u deze ook ‘s nachts sluit houden ze de koude lucht tegen. Zodat u in de ochtend minder energie nodig heeft om uw huis te verwarmen.

Decoratieve functie

Gordijnen hebben niet alleen een isolerende functie, maar ook een decoratieve functie. U wilt dat deze passen bij uw inrichting en bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Ook dragen gordijnen bij aan een knusse sfeer in huis en zijn uw ramen mooi aangekleed. Ook kunt u kiezen uit verschillende motieven en kleuren die perfect aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Meerdere keuzes

Om u een ruime keuze te bieden, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Hierdoor kunt u de keuzes maken die perfect aansluit op uw wensen. Bij Jaap de Visser uit Nijmegen kunt u kiezen uit:

  • Overgordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen

Welke gordijnen u ook kiest, bij Jaap de Visser bent u gegarandeerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Contact met Jaap de Visser

Wij begrijpen dat u, voordat u gordijnen koopt, eerst wat meer informatie wilt. Ook wilt u eerst de verschillende mogelijkheden en materialen vergelijken. U hoeft dit niet alleen te doen. Wij helpen en adviseren u graag over het maken van de juiste keuze. Ons doel is om u jaren te laten genieten van uw aankoop zonder spijt. Zoekt u contact met ons bedrijf? Bel dan: 024-3221716. Maar mailen kan ook naar: info@jaapdevisser.nl.

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Het voordeel van horizontale jalouzieën ten opzichte van bijvoorbeeld een rolgordijn, is de variabele instelling van de hoeveelheid en hoek van licht en zicht. Horizontale jaloezieën leveren wij in lamelbreedtes van 16,25,35,50 en zelfs 70 mm.

Onze collectie omvat een breed scala aan kleuren en effecten zoals reliëf,geperforeerd, geborsteld,metallic etc.

Ook onze collectie houten jaloezieën is zeer groot, van warme houttinten tot strakke witte en grijstinten.

De mogelijkheid om te combineren met verschillende tinten ladderband biedt u de mogelijkheid om een geheel eigen sfeer te creëren.

De houten jaloezieën zijn leverbaar in lamelbreedtes van 25,35,50 en 70/75 mm. Waarbij gezegd moet worden dat de 70/75 mm uitvoering bij een oppervlakte van tussen de 3 en 4.5 m2 na halverwege nauwelijks nog op te trekken is.

Dit product is dan echt bedoeld om alleen te kantelen.


Badkamer

Horizontale jalouzieën zijn tegen een zeer geringe meerprijs te leveren in een badkamerkwaliteit. In een moderne badkamer is b.v. een r.v.s jalouzie echt een fraaie oplossing.

Sinds enige tijd hebben wij ook 50 mm “houten” jalouzieën van kunststof.

Dit zijn niet van hout te onderscheiden kunststof jalouzieën in een aantal actuele tinten, ook te combineren met diverse tinten ladderband. Deze jaloezieën zijn heel goed toepasbaar in uw badkamer of andere vochtige ruimtes.

Modellen

Het aantal uitvoeringen en montageopties is bij met name de aluminium jaloezie groot en voor vrijwel iedere situatie is wel een oplossing denkbaar. Zo kunnen jaloezieën op een kiep/kantelraam met een zijgeleiding uitgevoerd worden zodat de jalouzie netjes op het raam blijft tijdens het openen.Ook op deuren passen we dit veel toe.

Verder zijn er modellen speciaal voor dakramen, modellen met een kettingbediening i.p.v.koord en tuimelstang, modellen met elektrische bediening, modellen met ladderband enz.

Heeft u interesse in onze horizontale jaloezieën, kom dan naar onze winkel of maak een afspraak voor bij u thuis. Wij kunnen dan direkt opmeten met de stalen erbij en een prijsopgave maken.

BEL ONS