Close

Jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Het voordeel van horizontale jalouzieën ten opzichte van bijvoorbeeld een rolgordijn, is de variabele instelling van de hoeveelheid en hoek van licht en zicht. Horizontale jaloezieën leveren wij in lamelbreedtes van 16,25,35,50 en zelfs 70 mm.

Onze collectie omvat een breed scala aan kleuren en effecten zoals reliëf,geperforeerd, geborsteld,metallic etc.

Ook onze collectie houten jaloezieën is zeer groot, van warme houttinten tot strakke witte en grijstinten.

De mogelijkheid om te combineren met verschillende tinten ladderband biedt u de mogelijkheid om een geheel eigen sfeer te creëren.

De houten jaloezieën zijn leverbaar in lamelbreedtes van 25,35,50 en 70/75 mm. Waarbij gezegd moet worden dat de 70/75 mm uitvoering bij een oppervlakte van tussen de 3 en 4.5 m2 na halverwege nauwelijks nog op te trekken is.

Dit product is dan echt bedoeld om alleen te kantelen.


Badkamer

Horizontale jalouzieën zijn tegen een zeer geringe meerprijs te leveren in een badkamerkwaliteit. In een moderne badkamer is b.v. een r.v.s jalouzie echt een fraaie oplossing.

Sinds enige tijd hebben wij ook 50 mm “houten” jalouzieën van kunststof.

Dit zijn niet van hout te onderscheiden kunststof jalouzieën in een aantal actuele tinten, ook te combineren met diverse tinten ladderband. Deze jaloezieën zijn heel goed toepasbaar in uw badkamer of andere vochtige ruimtes.

Modellen

Het aantal uitvoeringen en montageopties is bij met name de aluminium jaloezie groot en voor vrijwel iedere situatie is wel een oplossing denkbaar. Zo kunnen jaloezieën op een kiep/kantelraam met een zijgeleiding uitgevoerd worden zodat de jalouzie netjes op het raam blijft tijdens het openen.Ook op deuren passen we dit veel toe.

Verder zijn er modellen speciaal voor dakramen, modellen met een kettingbediening i.p.v.koord en tuimelstang, modellen met elektrische bediening, modellen met ladderband enz.

Heeft u interesse in onze horizontale jaloezieën, kom dan naar onze winkel of maak een afspraak voor bij u thuis. Wij kunnen dan direkt opmeten met de stalen erbij en een prijsopgave maken.

BEL ONS