Close

Zonwering binnen Nijmegen

Vind de juiste zonwering bij Jaap de Visser

Dé oplossing tegen ongewenste zoninval is zonwering voor binnen. Als u binnen de juiste zonwering laat plaatsen, geniet u van heerlijke schaduw op de plekken en momenten dat u het wenst. Benieuwd naar onze collectie? Breng een bezoekje aan de winkel van Jaap de Visser in Nijmegen en ontdek onze mogelijkheden voor zonwering voor binnen.

Onze collectie zonwering

Bij Jaap de Visser kunt u terecht voor de volgende vormen van binnenzonwering:

  • Jaloezieën
  • Lamellen
  • Mutishade
  • Rolgordijnen
  • Plisségordijnen

Lees verder als u meer wilt weten over deze verschillende varianten. Of neem direct contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Informatie over jaloezieën als zonwering

Heeft u interesse aan jaloezieën binnen? Erg verstandig. U geniet met jaloezieën van een variabele instelling wat betreft de hoeveelheid en hoek van licht en zicht. Wij bieden een breed scala aan kleuren en effecten aan. Zo vindt u bij ons een zeer grote collectie van houten jaloezieën van warme houttinten tot strakke witte en grijstinten. Bekijk gerust onze collectie in onze winkel in Nijmegen.

Als u binnen lamellen of multishade wenst

Heeft u grote raampartijen in uw woning of bedrijfspand? Dan komen lamellen zeer goed tot hun recht. Zelfs voor ronde ramen bieden wij de juiste lamellen aan. Met lamellen kunt u de gewenste lichtinval exact bepalen. U kunt lamellen namelijk kantelen door middel van een kettingsysteem. Een andere manier om precies te bepalen hoeveel zoninval u wenst binnen, is Multishade. Deze banen, afwisselend transparant en verduisterend, kunnen middels een rolsysteem afzonderlijk op en neer bewogen worden. Of u nou kiest voor lamellen of multishade, wij leveren altijd maatwerk.

Behoefte aan rolgordijnen of plisségordijnen voor binnen?

Onze rolgordijnen zijn te bestellen in verschillende (verduisterings)stoffen en dessins. Elke stof draagt zijn eigen eigenschappen en voordelen. Wilt u graag een combinatie van stoffen? Geef uw wensen aan ons door. Wij zorgen dat u straks precies die rolgordijnen heeft die u wenst. Ook als u liever kiest voor plisségordijnen, kunt u kiezen uit diverse stoffen. Wij hebben effen stoffen, stoffen met motief, met een structuur en uiteraard ook volledig verduisterend.

Wat voor een zonwering voor binnen wenst u?

Heeft u behoefte aan optimale zonwering? Bezoek onze winkel in Nijmegen of maak een persoonlijke afspraak. Dit kan in onze winkel, ook buiten onze openingstijden, of bij u thuis. Dan kunnen wij u direct adviseren wat in uw situatie het beste effect geeft. Bel naar 024-3221716 of mail naar info@jaapdevisser.nl. Jaap de Visser helpt u graag aan de juiste zonwering voor binnen.

BEL ONS