Close

Vouwgordijnen Nijmegen

Prachtige collectie vouwgordijnen

Jaap de Visser heeft een prachtige collectie van vouwgordijnen. Wij nodigen u dan ook uit om deze collectie in onze winkel te bekijken. Maar u kunt ook een afspraak maken buiten de openingstijden om. Wij kunnen zelfs bij u thuis langs komen waar wij u de verschillende producten en materialen tonen. Wat u ook wilt, Jaap de Visser denkt met u mee. Ons doel is om uw wensen in vervulling te laten gaan. Dit doen wij door kwaliteit te leveren en een advies op maat.

Mogelijkheden vouwgordijnen

Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van vouwgordijnen. Zo is het bij ons mogelijk om bijvoorbeeld uw vouwgordijnen in exact dezelfde stof als uw gewone gordijnen te maken. Ook is er een combinatie van transparante in-betweens mogelijk, met bijpassende overgordijnen in een dichtere stof. Bij ons kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan uni stoffen, transparanten en structuurstoffen.

Scala aan modellen

Wij hebben breed scala aan modellen, met ingestikte tunnel aan de achterzijde. Maar de baleinen aan de voorzijde kunnen ook voor een verrassend effect zorgen. In plaats van een ingestikte tunnel is ook een opgestikte tunnel mogelijk. Echter, wanneer de maat van uw vouwgordijnen boven ongeveer 130 cm uitkomt, is het beter om naar kamerhoge stof te gaan. Zo kunnen wij de vouwgordijnen naadloos confectioneren tot wel 3 meter breed. De vouwgordijnen worden uitgevoerd met een kettingbediening, welke uit het zicht net achter de stof valt. Het profiel en de ketting worden standaard in wit geleverd, maar deze zijn optioneel ook in aluminium, zwart, creme, donkerbruin of glanzend rvs leverbaar.

Inmeten vouwgordijnen

Wij komen bij u thuis voor het inmeten en plaatsen van uw gordijnen. Deze worden zonder meerprijs binnen Nijmegen voor u gemonteerd. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw gordijnen door een professional geplaatst wordt. Hierdoor krijgt u het resultaat dat u wenst en kunt u nog jaren genieten van uw aankoop.

Contact met Jaap de Visser

Voordat u een keuze maakt uit welke gordijnen u aanschaft, wilt u zich waarschijnlijk eerst verdiepen in de mogelijkheden. Maar doordat het aanbod groot is, maakt dit de keuze ook moeilijk. Laat onze medewerkers met u meedenken, zodat het voor u makkelijker wordt om een keuze te maken. Geef uw wensen aan bij onze medewerkers zodat zij een passend advies kunnen geven bij uw wensen. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 024-3221716. Ook zijn wij via de mail te bereiken. Stuur een mail naar: info@jaapdevisser.nl. Jaap de Visser, voor al uw vouwgordijnen.

BEL ONS