Close

Vinyl vloer Nijmegen

Een praktische vloer

Heeft u interesse in een vinyl vloer? Breng dan een bezoekje aan de winkel van Jaap de Visser in Nijmegen. Vinyl biedt u het beste van twee werelden. Het combineert de voordelen van een harde vloer met die van een zachte vloer. De rustige vlakke uitstraling van bijvoorbeeld een parket of plavuizenvloer met het comfortabele en geluiddempende van een tapijtvloer. Dit maakt van deze soort vloeren zeer praktische vloeren. Benieuwd naar ons aanbod? Bezoek onze winkel of maak een afspraak om u te laten informeren over uw nieuwe vinyl vloer.

Voordelen van een vloer van vinyl

Een vloer van vinyl is hygiënisch en makkelijk te onderhouden. Stofzuigen en dweilen met een neutraal schoonmaakmiddel volstaat om de vloer te onderhouden. Buiten deze voordelen zijn deze vloeren ook sterk en slijtvast. Dit zorgt ervoor dat deze vloeren, mits goed en vakkundig gelegd op een daarvoor geschikte ondervloer, dan ook jarenlang meegaan. Er wordt nogal eens gedacht dat zo dik mogelijke vloeren de beste zullen zijn.
Dit is echter niet het geval. De sterkte van vloeren wordt namelijk bepaald door de sterkte van de toplaag in combinatie met de onderlaag. Niet door de dikte. De specialisten van Jaap de Visser weten gelukkig precies wat de beste combinaties in toplaag en onderlaag zijn, zodat u een optimale vloer ontvangt.

De juiste werkwijze

Laat Jaap de Visser uw ondervloer beoordelen op geschiktheid. In het geval van een betonnen vloer is de kans aanwezig dat er eerst door ons geëgaliseerd dient te worden. In het geval van een planken vloer, kunnen wij een voor vinyl geschikte ondervloer plaatsen. Jaap de Visser levert een breed scala aan vinylvloeren in vele dessins en kwaliteiten. Zo zijn er prachtige, nauwelijks van echt hout te onderscheiden parketdessins in brede stroken
met enigszins reliëf op het oppervlak. Ook grijze, matte tinten zijn momenteel erg populair. Zelfs plankenvinyl met kleine vellingkanten hebben we in de collectie. Maar ook de klassieke dessins als plavuizen, zwart-wit blok en all-overs. Ontdek onze collectie van hoogstaande merken in onze winkel in Nijmegen.

Wij hebben uw nieuwe vinyl vloer

Heeft u interesse in onze vloer van vinyl? Bezoek onze winkel in Nijmegen, of maak een afspraak met ons door te bellen naar 024-3221716, te mailen naar info@jaapdevisser.nl of een bericht achter te laten op ons online contactformulier. Wij tonen u graag onze ruime collectie. Uw ideale vinyl vloer zit er geheid tussen!

BEL ONS