Close

Tapijtwinkel Nijmegen

Uw tapijtwinkel in Nijmegen voor al uw tapijt

Een aantal jaren geleden werden de meeste ruimtes nog bekleed met tapijt. Doordat er veel goedkopere en makkelijk te leggen vloeren werden geïntroduceerd, verloor de tapijtvloer aan populariteit. Tegenwoordig lijkt deze trend te keren en kiezen steeds meer mensen weer voor tapijt. Bij onze tapijtwinkel in Nijmegen heeft u de keuze uit een ruim assortiment stalen van bekende leveranciers zoals: Interfoor, Parade, Desso, Bonaparte, Belakos en Sfeervol wonen. Wij kunnen zowel bij u thuis als in onze tapijtwinkel in Nijmegende voordelen en eigenschappen van het tapijt laten zien.

Voordelen tapijt van onze tapijtwinkel in Nijmegen

Veel mensen ontdekken weer het comfortabele karakter van tapijt. Een laminaatvloer kan naar verloop van tijd toch weer hard en kil aanvoelen. Ook zijn de garens die gebruikt worden om het tapijt te maken verbetert. Hierdoor zijn vlekken makkelijker te verwijderen met schoonmaakmiddelen. Ook is er uit onderzoek gebleken dat in een ruimte met een harde vloer meer fijnstof rondzweeft dan in een ruimte met tapijtvloer. Kom bij onze tapijtwinkel in Nijmegen langs om u te laten adviseren over uw tapijt.

Tapijt geeft een gevoel van huiselijkheid

Tapijt geeft warmte, comfort en een gevoel van huiselijkheid. Als u een kamer kleur wilt geven en u de vloer wilt combineren met andere elementen zoals raambekleding, dan is tapijt van onze tapijtwinkel een goede keuze.

Verschillende soorten tapijt

Ons tapijt is beschikbaar in een enorm scala aan kleuren en kwaliteiten. Ook is het tapijt te verkrijgen in verschillende poolsoorten zoals lussen, hoogpool en velours. Om u goed tot dienst te zijn, adviseren wij u om bij ons in de tapijtwinkel in Nijmegen langs te komen. Wij kunnen u dan de verschillende soorten tapijt laten zien en wij kunnen u helpen met het kiezen van de juiste kleur. Wij vinden het net zo belangrijk als u dat het tapijt dat u kiest precies aansluit op uw wensen en past bij de inrichting van uw huis.

Meer informatie nodig? Of wilt u een afspraak maken? Bezoek Jaap de Visser in Nijmegen

U kunt altijd onze tapijtwinkel bezoeken op openingstijden. Maar u kunt ook een afspraak met ons maken na sluitingstijd. Zo hebben wij alle tijd voor u en kunnen wij u optimaal helpen met het maken van de juiste keuze van tapijt. Maar wij kunnen u ook thuis bezoeken, zodat wij bij u thuis de verschillende stalen kunnen tonen. Meer informatie of een afspraak maken? Bel: 024-3221716 of stuur een mail naar: info@jaapdevisser.nl. Jaap de Visser in Nijmegen is de tapijtwinkel voor al uw tapijt.

BEL ONS