Close

Tapijt Nijmegen

Tapijt wordt weer populair

Op het moment dat er veel goedkopere en makkelijk te leggen vloeren werden geïntroduceerd, verloor het tapijt aan populariteit. Voordat dit plaatsvond werden de meeste ruimtes nog bekleed met een tapijtvloer. Tegenwoordig is de tapijtvloer weer in opkomst en kiezen steeds meer mensen om in hun huis een tapijtvloer aan te leggen. In onze winkel in Nijmegen kunt u verschillende soorten stalen bekijken van bekende leveranciers zoals: Parade, Desso, Belakos, Bonaparte en Sfeervol wonen. U kunt in onze winkel de stalen bekijken, maar wij kunnen ook bij u thuis langskomen.

Waarom kiezen voor een tapijtvloer?

Een laminaatvloer kan op een gegeven moment hard en kil aanvoelen. Wilt u dat warme en huiselijke gevoel weer terug in uw huis? Kies dan voor tapijt net als vele mensen voor u. Het comfortabele karakter van tapijt wordt door velen weer herontdekt. In de afgelopen jaren zijn de garens van de tapijtvloer verbeterd. Door deze verbetering zijn vlekken makkelijker te verwijderen uit de tapijtvloer. Er is een onderzoek gedaan naar fijnstof, hieruit is gebleken dat bij een harde vloer meer fijnstof rondzweeft dan bij een tapijtvloer.

Huiselijkheid creëren in uw woning

Tapijt is goed te combineren met andere elementen in uw huis zoals de raambekleding. Ook geeft tapijt warmte, comfort en een gevoel van huiselijkheid. Breng de warmte en gezelligheid in uw huis door tapijt.

Bij ons heeft u de keuze uit verschillend tapijt

Om u een ruime keuze te geven bieden wij een breed scala aan kleuren en kwaliteiten van tapijtvloer aan. Bij ons kunt u ook kiezen uit verschillende poolsoorten zoals hoogpool, velours en lussen. Wanneer u bij onze tapijtwinkel in Nijmegen langskomt kunnen wij u de verschillende soorten tapijt laten zien. Ook kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keus voor een tapijtvloer. Wij vinden het zeer belangrijk dat de keuze die u maakt de juiste is. Hierdoor kunt u nog jaren genieten van uw tapijt.

Contact met onze winkel

Onze medewerkers kunnen u helpen en adviseren tijdens openingstijden. Maar bij ons is het ook mogelijk om een afspraak te maken na sluitingstijd. Wanneer u ook langskomt, onze medewerkers nemen de tijd voor u en helpen u met het maken van de juiste keuze. Ook is het mogelijk dat wij bij u thuis langskomen zodat u daar de verschillende soorten stalen kunt zien. Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn telefonisch te bereiken op: 024-3221716. Maar mailen kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar: info@jaapdevisser.nl. Voor al uw tapijt: Jaap de Visser in Nijmegen.

BEL ONS