Close

Rolgordijnen op maat Nijmegen

Uw gordijnen precies op maat

Jaap de Visser in Nijmegen is dé specialist in rolgordijnen op maat. Bij ons treft u een enorme collectie (zonverduisterende) rolgordijnen aan. Omdat wij u diverse keuzes voorleggen, bezit u straks precies over dat rolgordijn dat volledig aan al uw wensen voldoet. Zo vragen wij u een keus te maken uit verschillende stoffen, kleuren, soorten decoratieve onderlatten, sierkappen en eventueel verrassende accenten. Benieuwd naar deze opties? Bezoek onze winkel in Nijmegen en laat ons uw rolgordijnen op maat maken.

Diverse stoffen, op maat gesneden

In onze collectie rolgordijnen in Nijmegen treft u een groot aanbod in stoffen aan. Ze hebben we uni stoffen, dessins en uiteraard ook verduisteringsstoffen. Elke stof beschikt over unieke eigenschappen. Zo is polyester een geheel synthetische vezel die nagenoeg vormvast is. Katoen daarentegen is een natuurproduct. Dit maakt hem zeer aantrekkelijk, maar ook gevoeliger voor bijvoorbeeld krimp. Wij bieden u daarom ook de mogelijkheid te kiezen voor een combinatie van stoffen. Zo geniet u bijvoorbeeld van de vormvastheid van polyester én het mooie uiterlijke van katoen. Benader ons en geef uw wensen op maat aan ons door wat betreft de stofkeuze.

Onze modellen rolgordijnen

Onze rolgordijnen beschikken standaard over een kettingbediening (links of
rechts), een beklede of ingezoomde onderlat en montagesteunen. Maar kiezen voor een onbeklede onderlat, in wit of aluminium, is ook mogelijk. En wat dacht u van een onderlat van hout, leer, aluminium en stof? Zo kunt u uw rolgordijn perfect afstemmen op uw interieur. Ook kunt u in plaats van de standaard montagesteunen kiezen voor een montageprofiel. En als u een rolgordijn op maat zoekt voor een kiep-/kantelraam, deur of bijvoorbeeld een zolderraam, maken wij graag een maatwerk model met bijvoorbeeld een kabelzijgeleiding. Schakel ons in voor meer informatie.

Sierkappen en eventuele accenten

Naast uw keuzevrijheid in onderlatten en montage, kunt u ook nog kiezen voor een sierkap (in wit of aluminium). Daarnaast kunt u uw rolgordijnen nog laten voorzien van extra fraaie accenten. Wat dacht u bijvoorbeeld van charmante tassels (koordverzwaarders)? Ook wat de kettingbediening betreft, kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een bedieningsketting in aantrekkelijk roestvrijstaal of chroom. Kortom, u heeft mogelijkheden te over. Vindt u het lastig zelfstandig deze keuzes te moeten maken? Laat ons u dan vrijblijvend adviseren. Maak een afspraak in onze winkel in Nijmegen voor advies op maat.

Behoefte aan rolgordijnen op maat in Nijmegen?

Heeft u interesse in onze rolgordijnen? Kom eens langs in onze winkel in Nijmegen, of maak een afspraak met onze specialisten. U bereikt ons via telefoonnummer 024-3221716. Mailen mag naar info@jaapdevisser.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij helpen u graag aan uw ideale rolgordijnen op maat in Nijmegen!

BEL ONS