Close

Rolgordijnen Nijmegen

Uw specialist in Nijmegen voor rolgordijnen

Jaap de Visser in Nijmegen is dé specialist in rolgordijnen. Wij beschikken over een enorme collectie (zonverduisterende) gordijnen. U heeft bij ons diverse keuzes, zodat u straks precies dat rolgordijn heeft hangen dat volledig aan al uw wensen voldoet. Zo kunt u kiezen uit verschillende stoffen, diverse kleuren, verschillende soorten decoratieve onderlatten, allerhande sierkappen en verrassende accenten. Bezoek onze winkel in Nijmegen en selecteer welke rolgordijnen u het meest bevallen.

Verschillende stoffen

Zoals gezegd vindt u in onze collectie rolgordijnen een enorm aanbod in uni stoffen, dessins en verduisteringsstoffen. Iedere stof heeft zo zijn eigen eigenschappen, afhankelijk van het materiaal. Polyester is bijvoorbeeld een geheel synthetische vezel die nagenoeg vormvast is. Katoen is een natuurproduct en daarmee gevoeliger voor onder andere krimp. U kunt ook kiezen voor gecombineerde stoffen. Dan geniet u bijvoorbeeld van de vormvastheid van polyester én het mooie natuurlijke uiterlijke van katoen. Benader ons voor meer informatie over de verschillende eigenschappen van de stoffen.

Onze modellen rolgordijnen in Nijmegen

Onze rolgordijnen worden standaard uitgevoerd met een kettingbediening, links of rechts, een beklede of ingezoomde onderlat en montagesteunen. Maar u kunt ook kiezen voor een onbeklede onderlat, in wit of aluminium. Ook hebben wij een grote collectie decoratieve onderlatten in hout, leer, aluminium en stof. Hiermee kunt u uw rolgordijn een persoonlijk tintje geven, afgestemd op uw interieur. In plaats van de standaard montagesteunen kunt u kiezen voor een montageprofiel. Vraag onze specialist in Nijmegen naar meer informatie over het montageprofiel. Zoekt u een rolgordijn voor een kiep-/kantelraam, deur of bijvoorbeeld een zolderraam? Dan stellen wij graag een maatwerk model op met bijvoorbeeld een kabelzijgeleiding. Hierdoor wordt het rolgordijn op de juiste plaats gehouden.

Sierkappen en accenten

Optioneel kunnen wij uw rolgordijn ook uitvoeren in een sierkap (in wit of aluminium).
Hiermee zit het opgerolde rolgordijn netjes opgeborgen en wordt het beter beschermd. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om uw rolgordijnen van extra fraaie accenten
te voorzien. Denk aan tassels (zeer fraaie koordverzwaarders) en bijvoorbeeld een bedieningsketting in roestvrijstaal of chroom. U begrijpt, mogelijkheden te over. Hierdoor kunt u ons precies dat rolgordijn laten realiseren dat u wenst.

Benieuwd naar de rolgordijnen van Jaap de Visser Nijmegen?

Bent u benieuwd naar onze rolgordijnen? Bezoek onze winkel in Nijmegen, of maak eerst een afspraak met ons via telefoonnummer 024-3221716. Eventuele vragen kunt u ook mailen naar info@jaapdevisser.nl of achterlaten op ons online contactformulier. Wij helpen u graag aan uw ideale rolgordijnen!

BEL ONS