Close

Raamdecoratie Nijmegen

De raamdecoratie van Jaap de Visser

Bij Jaap de Visser kunt u terecht voor al uw raamdecoraties. Wij hebben een breed aanbod van verschillende merken en prijzen. Wij hebben al 25 jaar ervaring met het verkopen van verschillende raamdecoraties. Door deze ervaring kunnen wij u goed informeren over mogelijkheden van onze producten. In eerste instantie brengen wij uw wensen in kaart, om vervolgens een passend advies te geven. Door op deze manier te werken kunnen wij u de raamdecoratie geven die u wenst. Wat uw wensen ook zijn, bespreek deze met ons zodat wij maatwerk kunnen leveren.

Specialist in raamdecoratie

Zoals eerder genoemd zitten wij al 25 jaar in het vak, hierdoor zijn wij bijna elke situatie wel tegengekomen. In die 25 jaar zijn wij specialist geworden op het gebied van raamdecoraties. In de afgelopen jaren zijn er veel nieuwe materialen bijgekomen, waarvan de kwaliteit ook steeds beter wordt. Bij Jaap de Visser kunt u ervan uitgaan dat wat u ook aanschaft, u altijd gegarandeerd bent van kwaliteit. Wij vinden het zeer belangrijk dat u jaren kunt genieten van de door u aangeschafte raamdecoratie.

Maak een afspraak met ons

U kunt ons altijd bezoeken op de openingstijden maar u kunt ook een afspraak maken buiten de openingstijden om. Wij kunnen zelfs bij u thuis langskomen om de verschillende producten en materialen te tonen. Hierdoor bepaalt u zelf op welke tijd en dag u geïnformeerd wilt worden over raamdecoratie. Wij denken met u mee en wij proberen dan ook om maatwerk te leveren. Hierdoor krijgt u precies wat u wenst.

Soorten raamdecoratie

Wij verkopen verschillende soorten raamdecoratie. Zo kunt u bij ons terecht voor gordijnen, maar ook voor zonwering bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de volgende gordijnen in ons assortiment:

  • Overgordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen

Wilt u zonwering aanschaffen dan heeft u de keuze uit de volgende zonweringen:

  • Jaloezieën
  • Plisségordijnen
  • Lamellen
  • Rolgordijnen
  • Multishade

Contact met Jaap de Visser

Bent u nieuwsgierig geworden naar verschillende mogelijkheden van raamdecoratie? Wacht dan niet langer en kom bij ons in de winkel in Nijmegen langs, of maak een afspraak met ons. Wij komen ook bij u thuis langs voor een oplossing op maat. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Door goed te luisteren naar u als klant kunnen wij advies op maat geven. Hierdoor krijgt u de producten en materialen die aansluiten op uw wensen en perfect passen bij de inrichting van uw huis. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 024-3221716. U kunt ook een mail sturen naar: info@jaapdevisser.nl. Jaap de Visser in Nijmegen voor uw raamdecoratie.

BEL ONS