Close

Plisségordijnen Nijmegen

Uw specialist in plisségordijnen

Bent u op zoek naar mooie plisségordijnen? Kom langs bij Jaap de Visser in Nijmegen. Onze collectie omvat een breed scala aan stoffen. Effen stoffen, een motief of structuurstoffen; het is er allemaal en in de meest uiteenlopende kleuren en kwaliteiten. Zo kunnen wij zeer transparante gordijnen plaatsen, maar ook voor ruimtes waarin verduistering gewenst is, hebben we gordijnen met verduisterende stoffen. Daartussen bevinden zich de semi-transparante stoffen. Bekijk snel ons aanbod in plisségordijnen.

Wat er zoal leverbaar is

Onze plisségordijnen (enkel geplisseerd) zijn leverbaar tot ongeveer 235 cm breed.
De duettes (dubbel geplisseerde stof waarbij de touwtjes onzichtbaar tussen de stoffen lopen) zijn leverbaar tot een breedte van 360 cm aan één stuk. Deze duettes zorgen voor een nog strakker geheel en een betere zon- en lichtregeling. Een bijkomend voordeel van deze duettestoffen is dat deze stoffen nauwelijks kunnen uitzakken doordat de achterzijde gefixeerd is en de plissering (de vouwen) veel gelijkmatiger over het product is verdeeld.

Bevestigingsmogelijkheden

Als u besluit plisségordijnen te bestellen, kunt u kiezen uit een enorm scala aan bevestigings- en toepassingsmogelijkheden. Zo beschikken wij over modellen met middenpakket, waarbij door middel van een extra profiel het doek in iedere
gewenste positie gezet kan worden, ook van onder naar boven (top-down). Daarnaast beschikken wij over modellen voor dakramen, lichtkoepels, kiep/kantelramen, schuine ramen, trapeziumvormige ramen, twee soorten doeken in één product, en ga zo maar door. Geef uw wensen aan ons door en wij realiseren de ideale oplossing. Vanzelfsprekend komen wij altijd eerst de situatie kosteloos beoordelen/opmeten, waarna de producten exact op maat worden gemaakt en geplaatst.

Onze werkwijze

Jaap de Visser is al meer dan 25 jaar actief in het creëren van gordijnen, vloerbedekking en zonwering. Wij bieden maatwerk oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste materialen, ruime ervaring en actuele kennis. Bent u geïnteresseerd in onze collectie plisségordijnen? Bezoek dan onze winkel of maak een afspraak met ons. Wij ontvangen u graag in onze winkel op afspraak (ook buiten de openingstijden) of komen bij u thuis op bezoek. Gebruik voor het maken van de afspraak onderstaande contactgegevens.

Interesse in onze plisségordijnen?

Bent u geïnteresseerd in onze plisségordijnen? Bezoek onze winkel in Nijmegen of maak een afspraak via 024-3221716, info@jaapdevisser.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Dan beschikt u straks ook over uw ideale plisségordijnen!

BEL ONS