Close

Paneelgordijnen Nijmegen

Uw specialist in paneelgordijnen

Bent u op zoek naar charmante paneelgordijnen? Breng dan een bezoekje aan de winkel van Jaap de Visser in Nijmegen. Wij kunnen u in onze winkel de mogelijkheden uitleggen en u een brede collectie stoffen laten zien. Van verduisterend tot transparant en van uni tot gedessineerd. Graag komen we bij u thuis eerst de mogelijkheden bekijken en de montage-opties beoordelen. Wij kunnen u adviseren over de breedte en het aantal panelen. Bezoek onze winkel in Nijmegen en geef aan ons door wat voor een paneelgordijnen u wenst.

Wat zijn paneelgordijnen precies

Paneelgordijnen zijn brede verticale banen stof die achter elkaar schuiven aan een rails. Deze rails is uitgevoerd met 2, 3, 4 of 5 sporen. In gesloten toestand hebben ze een overlapping van ongeveer 5 cm. Wij kunnen deze gordijnen leveren tot wel 7 meter breed.
Ze komen het best tot hun recht bij grotere raampartijen. Onder aan de panelen zit een verzwaringsprofiel zodat het geheel mooi strak en recht blijft hangen. Ze kunnen ook uitgevoerd worden met baleinen en een onderlijst van hout of aluminium.

Verschillende opties

Standaard worden de paneelgordijnen met een stangbediening uitgevoerd. Hiermee worden de binnenste panelen open- en dichtgetrokken. De rest van de panelen wordt
dan automatisch meegetrokken. Het voordeel van deze manier is dat links en rechts
onafhankelijk van elkaar kunnen worden geopend en gesloten. Dat is erg makkelijk als je
bijvoorbeeld aan één kant een deur hebt zitten. Optioneel kan de rails ook met een
koordbediening worden geleverd. Bij een ‘stel’ worden de panelen dan symmetrisch
geopend of gesloten. Tot slot is elektrische bediening mogelijk. Wat zijn uw wensen? Neem contact met ons op en deel uw ideeën met ons.

Onze werkwijze

Jaap de Visser is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van gordijnen, vloerbedekking en zonwering. Wij zijn de geschikte partner voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben alle materialen, ervaring en kennis in huis om elke opdracht tot een succes te maken. Naast uw nieuwe gordijnen bent u bij ons meteen aan het juiste adres voor eventuele aanverwante producten als lijmen, ophangsystemen en diverse fournituren. Wilt u een afspraak maken? Dit kan bij u thuis, maar ook buiten onze openingstijden in de winkel. Benader ons en gebruik de onderstaande contactgegevens voor een afspraak.

Interesse in onze paneelgordijnen?

Bent u geïnteresseerd in onze paneelgordijnen? Breng een bezoekje aan onze winkel in Nijmegen, of maak een afspraak via telefoonnummer 024-3221716. U kunt ons ook benaderen via info@jaapdevisser.nl of via ons online contactformulier. Wij realiseren graag precies die paneelgordijnen die u wenst!

BEL ONS