Close

Overgordijnen Nijmegen

Uw ideale overgordijnen in Nijmegen

Bent u op zoek naar mooie overgordijnen? Breng een bezoekje aan de winkel van Jaap de Visser in Nijmegen. In onze winkel vindt u een grote collectie gordijnen van bekende en minder bekende leveranciers. Wij tonen u graag welke mogelijkheden u zoal heeft. Ook adviseren wij u desgewenst. Voor ieder interieur hebben wij het juiste overgordijn. Weet u nog niet wat bij de uwe past? Wij komen graag bij u thuis de situatie bekijken en de montage-opties beoordelen. Maak een afspraak met ons als u overgordijnen wenst.

Ons aanbod in overgordijnen

Wij voeren collecties van onder andere Toppoint, Egger en Lethem Vergeer. Dit aanbod omvat vele dessins, kleuren en verschillende kwaliteiten. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten overgordijnen. Van Jacquard stoffen met ingeweven motieven tot eenvoudige katoenen unistoffen. Onze gordijnen zijn leverbaar in banen (140 cm breed), maar ook eventueel in kamerhoog. Bij deze optie worden naden vermeden. Daardoor ontstaat vaak een mooiere en gelijkmatiger plooival. In het atelier worden uw gordijnen met zorg geconfectioneerd en uitgevoerd met een enkele, dubbele, triple of platte plooi.

Verschillende opties

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor gordijnen met ringen op een roede. Vaak wordt er gebruik gemaakt van hoge plooien, waarbij een nog fraaiere plooival wordt bereikt. De overgordijnen worden na confectie, voordat ze bij u thuis geleverd worden, hangend en ingepakt vervoerd zodat ze u in perfecte staat bereiken. Weet u nog niet zeker hoe u de afwerking, plooival of confectie wenst? Laat ons u dan alle mogelijkheden demonstreren. In onze winkel tonen wij u bijvoorbeeld graag onze uitgebreide collectie ophangsystemen waaronder roedes, rails en railroedes. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken in Nijmegen.

Jaap de Visser Nijmegen

Jaap de Visser bezit al meer dan 25 jaar ervaring in het creëren van gordijnen, vloerbedekking en zonwering. Wij hebben in al die tijd zowel particulieren als bedrijven aan hun ideale gordijnen mogen helpen. Hiervoor beschikken wij dan ook over alle benodigde materialen, ervaring en kennis. Bent u benieuwd naar onze collectie? Wilt u voorbeelden zien van ons werk? Maak in dit geval een afspraak met ons. Dit kan bij u thuis, in onze winkel en zelfs buiten onze openingstijden. Gebruik onderstaande contactgegevens voor een afspraak.

Interesse in onze overgordijnen? Bezoek ons in Nijmegen!

Heeft u interesse in onze overgordijnen? Bezoek dan onze winkel in Nijmegen, of maak een afspraak met ons. Dit kan via telefoonnummer 024-3221716, e-mailadres info@jaapdevisser.nl of via ons online contactformulier. Wij helpen u graag aan uw ideale overgordijnen!

BEL ONS