Close

Laminaat Nijmegen

Koop uw laminaat bij Jaap de Visser in Nijmegen

Bij Jaap de Visser in Nijmegen heeft u de keuze aan een breed scala aan laminaatvloeren. Wij hebben laminaat in verschillende kleuren, prijsklassen en materialen. Door een breed aanbod kunt u als klant ervan uitgaan dat Jaap de Visser het laminaat heeft dat u wenst. Geef bij ons ook uw wensen aan en wat uw budget is. Als wij dit weten kunnen wij een passend advies geven over welke laminaatvloer in uw situatie het beste is. Bezoek onze winkel in Nijmegen voor verschillende soorten laminaat!

Productie laminaat

Een laminaatvloer is opgebouwd uit verschillende lagen. Voor de onderlaag van de laminaatvloer worden houtvezelplaten gebruikt. De houtvezelplaten worden met een andere dichtheid geperst. De kwetsbaarheid van de laminaatvloer wordt bepaald door de dichtheid. Laminaat kan met een zeer hoge dichtheid geperst worden, deze zijn dan ook als basisplaat erg stabiel. Sommige fabrikanten kiezen voor MDF of spaanplaat, deze hebben een minder hoge dichtheid. Door een lage dichtheid kan de laminaatvloer ook eerder beschadigingen oplopen.

Prijs-kwaliteitsverhouding laminaat

De reden dat veel mensen voor laminaat kiezen, is dat laminaat een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Een parketvloer is bijvoorbeeld duurder dan een laminaatvloer. Ondanks dat een laminaatvloer relatief goedkoop is, kan het vele jaren meegaan. Ook is het ontwerpen van laminaat continu in ontwikkeling waardoor de kwaliteit steeds omhoog gaat.

Laminaat is slijtvast en vochtbestendig

Door de sterke toplaag van laminaat is deze over het algemeen slijtvast en krasbestendig. Ook kan een laminaatvloer goed tegen vocht, waardoor u gemakkelijk het vuil van de laminaatvloer kunt schoonmaken. Pas wel op met teveel water. Als het water door de voegen heen komt kan de laminaatvloer uitzetten. Een laminaatvloer is ook relatief makkelijk te leggen. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe laminaatvloer.

Kom bij langs in Nijmegen of maak een afspraak

Wij zijn donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. U kunt ervoor kiezen om op de openingstijdens langs te komen, maar u kunt ook een afspraak maken buiten de openingstijden om. Ook kunt u ervoor kiezen dat wij bij u thuis langskomen. Zo kunt u een afspraak maken op het moment dat het u uitkomt. Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen en kunnen u ook een passend advies geven. Wij kunnen ook een offerte voor u opstellen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bel voor een afspraak naar 024-3221716. Ook kunt u een mail sturen naar: info@jaapdevisser.nl. Jaap de Visser in Nijmegen voor uw laminaat.

BEL ONS