Close

Horizontale jaloezieën Nijmegen

Jaloezieën op maat

Heeft u behoefte aan horizontale jaloezieën? Breng een bezoek aan de winkel van Jaap de Visser in Nijmegen. Het voordeel van deze horizontale zonwering, ten opzichte van bijvoorbeeld een rolgordijn, is de variabele instelling van de hoeveelheid en hoek van licht en zicht. Heeft u interesse in onze collectie? Kom dan naar onze winkel of maak een afspraak voor bij u thuis. Wij informeren u graag over al uw mogelijkheden wat betreft horizontale jaloezieën.

Onze collectie jaloezieën

Onze horizontale zonwering leveren wij in lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en zelfs 70 mm. Onze collectie omvat een breed scala aan kleuren en effecten zoals reliëf, geperforeerd, geborsteld en metallic. Ook onze collectie houten jaloezieën is zeer groot. Van warme houttinten tot strakke witte en grijstinten. De mogelijkheid om te combineren met verschillende tinten ladderband biedt u de mogelijkheid om een geheel eigen sfeer te creëren. De houten jaloezieën zijn leverbaar in lamelbreedtes van 25, 35, 50 en 70/75 mm. Maak een afspraak met ons als u wilt weten welke mogelijkheden het best tot hun recht komen in uw woning of bedrijfspand.

Verschillende modellen

Het aantal uitvoeringen en montage-opties is bij met name de aluminium jaloezie groot. Voor vrijwel iedere situatie is wel een oplossing denkbaar. Zo kan een horizontale jaloezie op een kiep/kantelraam met een zijgeleiding uitgevoerd worden, zodat deze netjes op het raam blijft tijdens het openen. Ook op deuren passen we dit veel toe. Verder zijn er modellen speciaal voor dakramen, modellen met een kettingbediening in plaats van een koord en tuimelstang, modellen met elektrische bediening en modellen met een ladderband.

Horizontale zonwering in de badkamer

Horizontale zonwering is tegen een zeer geringe meerprijs te leveren in badkamerkwaliteit. In een moderne badkamer is bijvoorbeeld een RVS jaloezie een zeer fraaie oplossing. Sinds enige tijd hebben wij ook 50 mm ‘houten’ varianten van kunststof. Deze zijn niet van hout te onderscheiden. Ze zijn leverbaar in een aantal actuele tinten en te combineren met diverse tinten ladderband. Ze zijn heel goed toepasbaar in uw badkamer of andere vochtige ruimtes.

Uw specialist in horizontale jaloezieën

Bent u benieuwd naar onze collectie jaloezieën? Kom naar onze winkel in Nijmegen, of maak een afspraak met ons. Deze kunt u maken door te bellen naar 024-3221716, te mailen naar info@jaapdevisser.nl of een bericht achter te laten op ons online contactformulier. Wij helpen u graag aan de meest ideale horizontale jaloezieën!

BEL ONS