Close

Gordijnstoffen Nijmegen

Allerhande gordijnstoffen in Nijmegen

Bent u op zoek naar mooie gordijnstoffen? Kom dan eens langs in de winkel van Jaap de Visser in Nijmegen. Wij tonen u graag met trots onze brede collectie stoffen. Van transparant tot verduisterend en van uni tot gedessineerd. Weet u nog niet wat bij u thuis het beste past? Laat ons dan bij u thuis langskomen. Wij adviseren u desgewenst graag en beoordelen de montage-opties. Bezoek snel onze winkel in Nijmegen om onze gordijnstoffen te bekijken.

Verschillende soorten gordijnen

Welke gordijnstof u kiest, is natuurlijk afhankelijk van het soort gordijn. Bij ons kunt u terecht voor de volgende gordijnen:

  • Vitrages
  • In-betweens
  • Overgordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen

Voor elke soort hebben wij de zeer veel en verschillende gordijnstoffen. Grofweg gezegd hebben wij een grote verscheidenheid aan uni stoffen, transparanten en structuurstoffen. Wij kunnen u al deze verschillende soorten stoffen tonen in onze winkel of bij u thuis. Ook leggen we u graag de bijbehorende confectiemogelijkheden uit. Zo is het bijvoorbeeld erg mooi een combinatie te maken van in-betweengordijnen (geplooid) en vouwgordijnen.
U kunt beide gordijnen in dezelfde gordijnstof maken voor een samenhangend en stijlvol geheel. Informeer via onderstaande contactgegevens of in onze winkel in Nijmegen naar de mogelijkheden, eigenschappen en prijzen.

Onze gordijnstoffen

In onze winkel in Nijmegen vindt u een grote collectie gordijnen van bekende en minder bekende leveranciers. Zo voeren wij collecties van onder andere Toppoint, Egger en Lethem Vergeer. Het aanbod omvat vele dessins en kleuren in verschillende kwaliteiten. Bij ons vindt u voor elk interieur de juiste gordijnstof. Van indrukwekkende Jacquard stoffen met ingeweven motieven tot een eenvoudige katoenen unistof. Daarnaast kunt u, naast de soort stof, nog kiezen voor een bepaalde bewerking. In ons atelier worden uw gordijnen met zorg geconfectioneerd en uitgevoerd met een enkele, dubbele, triple of platte plooi. Heeft u al een idee wat bij uw interieur past?

Onze aanpak

Jaap de Visser is al ruim 25 jaar dé expert op het gebied van gordijnen, vloerbedekking en zonwering in Nijmegen. Wij beschikken over de juiste materialen, ervaring en kennis om elke opdracht tot een succes te maken. Wij pakken opdrachten aan van zowel particulieren als bedrijven. Bent u benieuwd naar onze collectie gordijnstoffen? Breng dan een bezoekje aan onze winkel in Nijmegen, of maak een afspraak met ons. Bij u thuis of in onze winkel, buiten onze openingstijden.

Benieuwd naar onze gordijnstoffen? Bezoek ons in Nijmegen

Wilt u een kijkje nemen tussen onze gordijnstoffen? Breng dan een bezoekje aan onze winkel in Nijmegen. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 024-3221716, e-mailadres info@jaapdevisser.nl of via ons online contactformulier. Zo kunt u zorgvuldig ontdekken welke gordijnstoffen u het prettigst vindt ogen en aanvoelen.

BEL ONS