Close

Gordijnenwinkel Nijmegen

Jaap de Visser, uw gordijnenwinkel

Jaap de Visser is specialist op het gebied van gordijnen. Onze gordijnenwinkel heeft verschillende soorten gordijnen in het assortiment. Zo kunt u bij ons kiezen uit een groot aanbod van gordijnen. Wij kunnen u ook helpen met het maken van de juiste keuze van gordijnen. U kunt ervoor kiezen om bij ons in de gordijnenwinkel langs te komen, zodat wij u in de winkel kunnen helpen met het maken van uw keuze. Wij kunnen zeggen dat wij door onze 25 jaar ervaring in de woninginrichting bijna elke situatie tegen zijn gekomen. Bij onze gordijnenwinkel kunt u terecht voor: overgordijnen, vitrages, in-betweens, vouwgordijnen en paneelgordijnen.

Overgordijnen

In onze gordijnenwinkel in Nijmegen hebben wij een grote collectie van overgordijnen, van bekende en minder bekende leveranciers. In onze collectie bevinden zich de volgende merken: Toppoint, Egger, Lethem, Vergeer en nog meer. Wij nodigen u uit in onze gordijnenwinkel uit om de totale collectie te bekijken.

Vitrages

Jaap de Visser gordijnenwinkel heeft ook verschillende vitrages in het assortiment. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten en hoogtes. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren zoals wit, ecru, naturel, maar ook frisse en actuele kleuren. U kunt vitrages op kleur combineren met overgordijnen of andere raamdecoraties. De vitrages komen in enkele, dubbele, triple, extra hoge triple plooi, op ringen of zelfs vouwgordijnen en paneelgordijnen van vitrages.

In-betweens

Kiest u voor in-betweens? Kijk dan goed naar de transparantie, want hier zitten grote verschillen in bij in-betweens. Kom naar onze gordijnenwinkel in Nijmegen om een voorselectie te maken van een aantal stalen. Deze kunt u mee naar huis nemen, zodat u daar kunt beoordelen welke het best in uw huis past.

Vouwgordijnen

Onze gordijnenwinkel heeft een prachtige collectie van vouwgordijnen. U kunt uw vouwgordijnen in exact dezelfde stof als uw gordijnen maken. Maar een combinatie van transparante in-betweens voor uw vouwgordijnen is ook mogelijk. Bespreek met ons uw ideeën en wensen, zodat wij een oplossing op maat kunnen leveren.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen komen het best tot hun recht bij grotere raampartijen. Doordat er een verzwaringsprofiel onderaan het paneel zit, blijft het geheel mooi strak en recht hangen. Wij kunnen de panelen ook uitvoeren met baleinen en een onderlijst van hout of aluminium.

Contact met onze winkel in Nijmegen

Voordat u een keuze maakt over welke gordijnen u kiest voor uw woning, wilt u wellicht eerst meer weten over wat de mogelijkheden zijn. Wij adviseren dan ook om bij ons in de winkel langs te komen zodat wij u ons assortiment kunnen tonen. Wij adviseren u graag, zodat u de juiste keuze maakt. Voor al uw vragen kunt u ons ook een mail sturen naar: info@jaapdevisser.nl. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan naar: 024-3221716. Jaap de Visser, uw gordijnenwinkel.

BEL ONS