Close

Gordijnen op maat Nijmegen

Ruime keuze uit verschillende soorten gordijnen

Wij vinden het belangrijk om u een ruime keuze te bieden uit verschillende soorten gordijnen. Zo heeft u de keuze uit veel mogelijkheden en kunnen wij u een oplossing op maat bieden. De volgende soorten hebben wij in ons assortiment:

  • Paneelgordijnen
  • Vitrages
  • In-betweens
  • Overgordijnen
  • Vouwgordijnen

Jaap de Visser levert gordijnen op maat zodat uw wensen zo goed mogelijk gehoord en uitgevoerd worden.

Gordijnen op maat

Op maat werken betekent voor ons dat wij zo goed mogelijk luisteren naar uw wensen. Als wij uw wensen weten, kunnen wij een advies uitbrengen over de mogelijkheden die wij u bieden. Ook maken wij gordijnen op maat door deze precies op de juiste afmetingen te maken. Het kan zijn dat u een andere stof wilt maar met hetzelfde motief, of dezelfde stof maar met een ander motief. Wat het ook is, wij zullen samen met u kijken naar een oplossing op maat.

U kunt ook een afspraak maken buiten de openingstijden

Tijden op maat is ook een vorm van het maatwerk dat wij leveren. U kunt bij ons ook een afspraak maken buiten de openingstijden om. Zo kunt u bij ons langskomen wanneer u dit uitkomt. Samen kunnen we dan de gordijnen bij ons op maat afstemmen waar alle tijd voor u als klant is.

Wij kunnen ook bij u thuis langskomen

Op maat langskomen, dat doen wij door met onze materialen bij u thuis langs te komen. Zo kunnen wij samen gelijk kijken welke gordijnen passen bij de inrichting van uw huis. Ook kan het zijn dat u een geheel nieuwe inrichting wilt realiseren. Bespreek met ons welk beeld u heeft bij de nieuwe inrichting en wij proberen om de gordijnen op maat uit te zoeken die het best passen bij uw inrichting.

Meer informatie of een offerte?

Wilt u meer weten over de verschillende producten die Jaap de Visser te bieden heeft? U kunt bij ons in de winkel langskomen tijdens openingstijden. Maar u kunt ook een afspraak maken buiten de openingstijden om. U kunt er zelfs voor kiezen dat wij bij u thuis komen. Hierdoor kunt u met ons afspreken wanneer u dat uitkomt. U kunt ons bellen op: 024-3221716. Een mail sturen kan natuurlijk ook, mail naar: info@jaapdevisser.nl.

BEL ONS