Close

In between gordijnen Nijmegen

In between gordijnen, de optimale optie er tussen in

De naam zegt het al, in between gordijnen zitten voor wat betreft transparantie tussen novergordijnen en vitrages in. Binnen deze categorie zitten weer grote verschillen in transparantie. Dat is iets waar u goed naar moet kijken voor u deze aanschaft. Laat u vrijblijvend adviseren. Bezoek onze winkel of maak een afspraak met onze specialisten aldaar of bij u thuis. Wij helpen u graag aan de juiste in between gordijnen.

Wat past het beste bij uw situatie?

Het meest ideale is dat u in onze winkel een voorselectie maakt en een aantal stalen
mee naar huis neemt. Dan kunt u ter plekke beoordelen wat het beste in uw woning of bedrijfspand past. Wanneer u ze bijvoorbeeld gebruikt als soort van overgordijn,
zult u eerder kiezen voor een gordijn met minder transparantie. Zo geniet u ook ‘s avonds van een gevoel van privacy in uw kamer. Bekijk in de winkel van Jaap de Visser in Nijmegen wat er zoal mogelijk is.

Verschillende stoffen in between gordijnen

Zoals gezegd, deze gordijnen zijn semi-transparant. U kunt kiezen uit diverse stoffen, zodat u precies de juiste transparantie, structuur en uitstraling realiseert in uw woning of bedrijfspand. Wij maken, grofweg gezegd, een onderscheid tussen batiststoffen, ausbrennerstoffen en dubbel gewezen gordijnen. Batiststoffen zijn stoffen met een natuurlijke linnen(achtige) uitstraling. Ausbrennerstoffen zijn gemaakt van een combinatie van verschillende natuurlijke en synthetische materialen. Hierbij wordt door middel van een chemisch proces een stof plaatselijk opgelost. Zodoende ontstaat een patroon of motief. Bij de dubbel geweven in between gordijnen wordt door verschillende wevingen een half
transparant dessin verkregen.

Onze aanpak

Wij kunnen u al deze verschillende soorten stoffen tonen in onze winkel of bij u thuis. Ook leggen we u dan graag de verschillende confectiemogelijkheden uit. Zo is het bijvoorbeeld erg mooi om een combinatie te maken van in between gordijnen (geplooid) en vouwgordijnen. Vaak zijn de stoffen voor beide geschikt. Ook confectie met ringen op een roede is met deze stoffen mogelijk. Kom langs in onze winkel om inspiratie op te doen. Wij komen bij u thuis om te adviseren en in te meten en een passende offerte te maken.

Behoefte aan in between gordijnen?

Bent u benieuwd naar onze in between gordijnen? Kom langs in onze winkel in Nijmegen. Of maak een afspraak met onze specialisten via 024-3221716, info@jaapdevisser.nl of ons online contactformulier. Wij nemen u graag mee in de wereld van de in between gordijnen.

BEL ONS